TV4:s Stefan Odelberg om sexlivet med 13 år yngre kärleken: "Ligger skitofta"

Stefan Odelberg har hittat kärleken i den 13 år yngre sexterapeuten Petra Johansson. Nu berättar han att vardagen minst sagt rullar på.


Programledaren Stefan Odelberg har lett Bingolotto tillsammans med Lotta Engberg sedan 2020. Han har även medverkat i flera olika underhållningsprogram, bland annat i ”Allsång på Skansen”, ”Prat i kvadrat” och ”Gokväll”.

Men för inte så länge sedan fick publiken reda på att Odenbergs tid i Bingolotto hade nått sitt slut. 

– Tre år har jag haft förmånen att få vara ansiktet utåt för Sveriges föreningsliv och jag har älskat varje sekund. Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut, skrev Odelberg på Instagram efter att beskedet offentliggjorts.

Lotta och Stefan. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Innerst inne hade Odenberg velat fortsätta men nu blev det alltså som det blev. Nu har han istället full rulle med sin egen show som han håller på att sätta ihop. 

– Det är en jäkligt härlig show som är nära inpå. Många shower förändras inte men det här är en show som förändras beroende på vilka som sitter i publiken, berättar han i en intervju med Expressen.

Stefan Odenberg berättar om nya, yngre kärleken

Det var i i juni 2021 som det stod klart att Stefan Odelberg träffat en ny kärlek. Detta var kort innan han skilt sig från exfrun Berna Inceoglu

Den nya flamman Petra Johansson träffade Stefan i samband med en överraskning för en av hans vänner år 2020. I samband med överraskningen anlitades nämligen Petra i sin yrkesroll – hon är nämligen sexterapeut. 

Och ja, relationen tycks sannerligen gå som på räls. 

"Det går fantastiskt", säger Stefan Odelberg. Bildkälla: stefanodelberg/Insdtagram

– Det går fantastiskt. Vi ligger med varandra skitofta, vi skrattar mycket och hittar på överraskningar till varandra. Det känns jättebra. Hon är världens bästa pepperska, säger Odelberg och berättar att paret har lite planer på att skaffa ett annat boende ihop men inte har bestämt sig för var de vill bo än. 

Titt som tätt lägger han ut bilder på Instagram där paret är ute på mysiga middagar eller reser omkring. 

Grattis till kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!