Hans Fahlén var tidigare gift med Kristin Kaspersen.
Hans Fahlén var tidigare gift med Kristin Kaspersen. - Foto: Maja Suslin/TT och Bertil Ericson/TT

Kristin Kaspersens ord till Hans Fahlén – innan hans medverkan i "Över Atlanten"

Hans Fahlén var en av Sveriges främsta programledare, men han försvann under en längre period från tv-rutan. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Fahlén: flickvän, barn och exfrun Kristin Kaspersen.


Hans Fahléns ålder – hur gammal är han?

Hans Fahlén föddes den 1 februari 1964, vilket innebär att han fyller 60 år under vintern 2024.

Hans Fahléns längd – hur lång är han?

Det är oklart exakt hur lång Hans Fahlén är, men av bilder att döma är han betydligt längre än programledaren tillika exfrun Kristin Kaspersen som mäter 170 centimeter.

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén. Foto: Maja Suslin/TT

Allt om Kristin Kaspersen: Längd, barn, syskon och ex

Hans Fahléns familj – vem är hans bror Lasse Fahlén?

Hans Fahlén är yngre bror till Lasse Fahlén som, enligt Svenska skidförbundet, är huvudtränare för det svenska puckelpistlandslaget. Dessförinnan var han själv professionell skidåkare och tävlade bland annat under OS i Calgary 1988. 

Vilka program har Hans Fahlén gjort? 

Hans Fahlén har en gedigen tv-karriär bakom sig. Genom åren har han programlett en rad TV4-program, däribland "När & fjärran", "Fångarna på fortet" och "Farmen". 

År 2023 var Fahlén med som en av deltagarna i Kanal 5-programmet "Över Atlanten". Han fick då sällskap av bland andra Maria Montazami och Nassim al Fakir

Innan avresan publicerade Fahlén en bild på gänget som skulle ta sig över Atlanten. Han fick då flera lyckönskningar, bland annat från exfrun Kristin Kaspersen.

"Lycka till! Ta hand om dig", skrev hon i en kommentar. 

Maria Montazami var otrogen mot hennes make Kamran – egna orden: "Det var i..."

Vad gör Hans Fahlén i dag?

Men på senare år har Hans Fahlén synts allt mindre i tv-rutan. Den forna programledaren har nämligen tagit karriären i en ny riktning.

– Det senaste var Spårlöst som vi gjorde med TV4-gruppen och så gjorde jag även Fahléns matäventyr. Men det är ju ett tag sedan. Jag har ett eget produktionsbolag och jobbar även bakom kameran en hel del. Men nu är jag framför den igen, sa han till GP i februari 2022, inför att han skulle axla rollen som sportreporter under OS i Peking.

Hans Fahlén och hans flickvän Anna Möller. Foto: Stella Pictures

Har Hans Fahlén flickvän?

Hans Fahlén är i en relation med Anna Möller. I en intervju med Aftonbladet i januari 2023 sa Fahlén följande om kärlekslivet:

– Det är mästerligt, fem plus. Jag har haft turen att träffa en underbar tjej som heter Anna. Vi är sambos och allt går bra.

Vem är Hans Fahléns flickvän Anna Möller?

Enligt Aftonbladet jobbar Anna Möller som läkare. 

När var Hans Fahlén gift med Kristin Kaspersen?

År 2003 gifte sig Hans Fahlén med Kristin Kaspersen. Efter ett sex år långt äktenskap skilde sig paret år 2009.

 – Sen en tid tillbaka har vi tagit ett gemensamt beslut om att gå skilda vägar.Vi är fortfarande goda vänner, vilket vi alltid varit, sa de i ett gemensamt pressmeddelande då, enligt Expressen.

Har Hans Fahlén barn?

Tillsammans med Kristin Kaspersen välkomnade Hans Fahlén sonen Leon Kaspersen Fahlén i februari 2004. Under sommaren 2023 tog han studenten – något som de stolta föräldrarna delade med sig av på Instagram.

Vad heter Hans Fahlén på Instagram?

På Instagram heter Hans Fahlén inget mindre än @hansfahlen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!