- Foto: Anders Wiklund/TT & Fredrik Sandberg/TT

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.


Johan Östling ålder – hur gammal är han? 

Johan Östling är född den 27 september 1973, det innebär att han fyller 50 år 2023. 

Var bor Johan Östling? 

Johan Östling är uppvuxen på Hammarö, utanför Karlstad. I dag bor han och sambon i det gamla barndomshemmet, enligt Aftonbladet

Vad är Johan Östling känd för? 

Johan Östling arbetar som programledare, skådespelare och musiker. Svenska folket känner främst igen honom som programledaren till Hela Sverige bakar (2018-2022) tillsammans med Tina Nordström. Johan Östling har även medverkat i: 

  • Smala Sussie (2003)

  • Tjenare kungen (2005) 

  • Mammas pojkar (2012)

  • Ack Värmland (2015)

  • Secret Song Sverige (2022)

  • Från trakten (2023)

Johan Östling skådespelade i Ack Värmland. Foto: Anders Wiklund/TT

Johan Östling fru – har han skiljt sig?

Johan Östling var gift med Maria Östling i 15 år. 2020 skilde sig paret, enligt Hänt

– Jag har precis gått isär och skilt mig förra året så vi har ett litet varannan vecka liv. Nu har jag flyttat till mitt barndomshem och försöker få det här att funka i den lugna takt det går, sa Johan Östling till Hänt 2021. 

Har Johan Östling barn? 

Johan Östling har tre biologiska barn och ett bonusbarn tillsammans med ex-frun Maria Östling, enligt Expressen. Äldsta barnet är Jenny, sedan Emma och yngst är tvillingarna Agnes och Arvid

Johan Östling flickvän – har han träffat någon ny?

Efter skilsmässan fann Johan Östling kärleken på nytt när han minst anade det. Den nya flickvännen är Charlotta Ström, 48. Paret bor tillsammans på i Johan Östlings barndomshem på Hammarö utanför Karlstad, enligt Aftonbladet.

– Det är ljuvligt att vara kär, det trodde jag inte att jag skulle bli när man snart är 50 år, sa Johan Östling till Aftonbladet 2021.

Johan Östling och Björn Starrin. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Har Johan Östling podd? 

Johan Östling har podden Fem i topp tillsammans med Björn Ling. Ett nytt avsnitt publicerad varje vecka där duon bjuder på topp fem listor på allt från tyska hits till svenska dialekter. 

Vad heter Johan Östling på Instagram? 

Johan Östling heter @hejohanostling på Instagram. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.