Carina Bergfeldt Instagram
Carina Bergfeldt delar ny bild. - Foto: Stella Pictures

Carina Bergfeldts bild med sonen får följarna att reagera: "Hemlösa..."

Carina Bergfeldt drar sig inte för att bjuda på sig själv på Instagram. Och den senaste bilden har sannerligen genererat reaktioner.


Carina Bergfeldt, 42, har blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket under de senaste åren. Hon var en av de första journalisterna som anlände till Utøya efter att Anders Behring Breivik sköt ihjäl 69 ungdomar år 2011. Någonting hon berättat för evigt kommer att prägla hennes liv. 

I januari 2021 tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats och även andra säsongen blev succé. Nu är hon istället aktuell med "Drömlandet" vars första säsong spelades in med Tareq Taylor

I den andra säsongen blev det istället Farah Abadi som dök upp som sidekick. 

Carina har även skrivit en bok som hyllats i recensioner samt av folk i hennes DM. 

Någonting Carina Bergfeltd sällan tar ledigt ifrån – det är sina sociala medier. På Instagram följs hon idag av 185 000 och hon delar flitigt med sig av sitt privatliv med sonen Hamilton och danske maken Jesper Zølck. Detta är väldigt uppskattat av hennes följare som mer än gärna hänger med i hennes vardag. 

Carina Bergfeldt hyllas efter bilden med sonen

Under helgen delade Carina en bild som skulle komma att uppskattas av följarna. Detta är en bild där hon och sonen går på stan. 

"Vi vinner inga stilpoäng på vår söndagspromenad, det gör vi inte", skrev hon till bilden och syftade då på duons avslappnade klädsel. 
Carina Bergfeldt. Bildkälla: cbergfeldt/Instagram

Detta var någonting som sannerligen föll följarna i smaken. 

"Såg nån som skrev: The more I stay at home the more homeless I look….stämmer bra på mig i alla fall"

"Underbart att du bjuder på dig själv älskar när folk gör de"

"Hur ska man annars se när det är uppklätt…"

"Det ser hur skönt ut som helst för både dig och Hamilton. Älskar färgen på din dress.", är några av kommentarerna som haglar in.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!