rebeccalindbergh
Vad har hänt på Phillipe Cohens flickväns instagram? - Foto: phillipecohen/rebeccalindbergh/Instagram

Följarnas chock efter händelsen på Phillipe Cohens flickväns Instagram

Det var i somras som Phillipe Cohen offentligt valde att visa upp att han träffat sig en ny kärlek. Under veckan var det en sak som hände på Instagram som fått många av följarna att reagera.


Phillipe Cohen har på många sätt varit känd från tidigare år. Detta då han varit tillsammans med Bianca Ingrosso sen han var 16 år gammal. 

Paret hade det onekligen stormigt i relationen och gjorde slut cirka en gång om året under hela sin relation. Men 2022 blev det sista gången. Till en början ville inte Bianca gå ut med det hela offentligt, men slutligen valde hon i en intervju med Aftonbladet att berätta om det faktum att hon var singel. 

Profilerna har idag ingen konstant kontakt med varandra utan hördes lite i slutet när det kom till att hämta saker hos varandra. 

Patrick Cehlin när han spelade för Rögle BK. Foto: Andreas Hillergren/TT

Under sommaren 2023 umgicks Bianca flitigt med den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32, och hintade i intervjuer om att de var mer än bara vänner. Men att det inte är någon blomstrande kärleksrelation – det är någonting som vi alla mer eller mindre förstått. 

Phillipe Cohen å andra sidan, han har gått vidare med buller och bång. 

Paret sågs mysa ihop under sommaren. Bildkälla: phillipecohen/Instagram

Hans nya flickvän heter Rebecca Lindbergh Thor, är 27 och gammal och bor i Stockholm. Nyheter24 har tidigare rapporterat om när parets synts ute på en romantiskt (och hånglig dejt). Under sommaren umgicks profilerna flitigt och se verkligen ut att kila stadigt nu. 

Men Rebecca har varit mystisk och hennes Instagram har varit låst fram tills – nu. Hon valde nämligen i veckan att låsa upp den och därmed låta alla nyfikna Instagrammare kunna ta del av hennes bilder. 

Rebecca Lindbergh Thor är Phillipes nya flickvän. Bildkälla:rebeccalindbergh 
Phillipe Cohen. Bildkälla: rebeccalindbergh/Instagram

Äntligen säger vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!