TV4
Edvin Törnblom berättar om TV4:s beslut. - Foto: TV4

Därför klippte TV4 bort Edvin Törnblom ur "Vilket liv"

Tittarna skulle egentligen fått se Edvin Törnblom i ännu ett avsnitt av "Vilket liv" men kanalen valde att klippa bort det.


Edvin Törnblom och Johanna Nordström driver idag Sveriges största podd "Ursäkta" och har varsin kometkarriär som rullar på som två tåg. Båda profilerna har egna shower som säljer ut i städer över hela Sverige och de får även titt som tätt gästa olika program så som "Bäst i test", "Tildes" och "Hellenius hörna". 

Edvin har även fått gästa tittarsuccén "Vilket liv". I programmet hyllas några av Sveriges mest folkkära artister, skådespelare och tv-profiler med framträdanden och gäster som överraskar. 

De höga tittarsiffrorna var snabbt ett faktum och hittills har publiken fått bevittna bland annat en sprallig Carola Häggkvist som överraskats av sina barn, Lena Endre som fått spontankyssar av Mikael Persbrandt och Claes Eriksson har rörts till tårar av Per Andersson.

Carolas avsnitt klipptes en del. Bildkälla: TV4

Någonting alla inte har koll på är att det under Carolas avsnitt saknades ett segment. Nämligen en sketch med Edvin Törnblom. Men kanalen beslöt sig för att klippa bort det hela. 

TV4 klippte bort sketchen i "Vilket liv"

Det är i podden Ursäkta som Edvin berättar om det hela. Han nämner att han varit med två gånger i programmet men att det en av gångerna klipptes bort. 

– Jag får uppleva min dröm just nu att sitta och prata om mig själv i en timma, skämtar Edvin. 

– Det här är ditt liv... eller.... din sanning? Nej Vilket liv heter det ju. 

Johanna Nordström och Edvin Törnblom har landets största podd. Bildkälla: Christine Olsson/TT

– Jag har ju varit med i det programmet med Renée två gånger... som gäst då. Men andra gången klipptes det bort. Första gången var när jag skulle göra en reaktion på Tommy Körbergs uppträdande med Celin Dion. 

Andra gången var med Carola. Men det materialet tog inte produktionen med. 

– Andra gången gjorde jag en rolig sketch med Carola inför hennes show. Men den klipptes bort? Tydligen hade de bandat i fyra timmar så ja, jag vet inte varför. Lite trist men vad tusan, sa Edvin som ändå tycktes ta det hela med en klackspark. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!