Robinson 2023
Kommer Sanna Guidetti att vara med i Robinson? - Foto: TV4

Kommer Sanna Guidetti att dyka upp i Robinson 2023?

Robinson 2023 är i full rullning och någon som frenetiskt tittar är Sanna Guidetti. Många misstänker att Sanna kommer att dyka upp i programmet vilket nu fått henne att svara på det hela.


Den 2 oktober var det premiär för den nya säsongen av Robinson och nu är programmet inne på sin andra vecka.

19 deltagare kämpar för att överleva på en ö i Filippinerna men redan har deltagare tvingats lämna och åka till Gränslandet. 

Lag Nord. Bildkälla: TV4
Lag Syd. Bildkälla: TV4

Att befinna sig på ön är ingen dans på rosor. Dagligen kämpar deltagarna mot gassande sol, pakter, spel, intriger, sandloppor och framförallt – en svidande hunger. Många som varit med i programmet har även berättat om en stark hemlängtan som gör sig påmind ju längre tid man stannat på ön. 

Någon som inte sparat på krutet när det kommer till att klaga på vardagen är Sacarias Kiusalaas, 33. 

Sacarias Kiusalaas i TV4. Bildkälla: TV4

Sacarias har under sin tid på ön hittills hunnit klaga på att lag syd har den sämsta stranden, att han inte orkar prata på grund av att han är hungrig, att vindskyddet inte är bra, att han har ont i huvudet och så vidare. 

Men, det hela har gått hem hos de flesta tittarna. Många anser att Sacarias är väldigt underhållande och bidrar till mycket skratt. En av dem är Sanna Guidetti

Sanna som är ett Robinson-fan av rang engagerar årligen väldigt många följare genom att säga vad hon tycker om programmet. 

Det hela har gått så pass långt att många nu undrar om det är så att hon själv ska vara med. 

Ska Sanna Guidetti vara i Robinson 2023?

I Sanna Guidettis och Rosanna Charles senaste poddavsnitt av "Högt i tak" frågar Rosanna en gång för alla om det är så att Sanna kommer att vara med i Robinson.

Sanna och John Guidetti följer Robinson varje år. Bildkälla: Instagram

– Frågan är ju om du ska vara med?, säger Rosanna. 

– Nej. Nej det skulle inte gå, svarar Sanna. 

– Men det skulle ju vara bra för dig att se hur du beter dig... helt ärligt, svarar Rosanna. 

– Gud du är så elak. Nej men jag skulle inte klara av folk. Jag ger så mycket kritik till folk. Det hade varit mitt största problem. Jag hade inte fixat människorna, svarar Sanna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!