TV4
Josephine Bornebusch är just nu aktuell med Solsidan säsong åtta. - Foto: Stella pictures

Josephine Bornebusch och maken i hemsk olycka på lantstället

Josephine Bornebusch är just nu högaktuell med den åttonde säsongen av succéerien Solsidan. Nu berättar hennes man Erik Zetterberg om en obehaglig olycka som paret var med om.


Har Josephine Bornebusch någon man/pojkvän?

Jonephine Bornebusch hade blivit dumpad av sin expojkvän efter fem år tillsammans då hon bestämde sig för att sluta deppa och ge sig ut på krogen. Hon hade då bara varit singel en vecka och hade inga direkta planer på att dyka in i en relation. Det hon inte visste då var att hon den kvällen skulle träffa sin stora kärlek Erik Zetterberg. Grundare och kreativ chef på den H&M-ägda, medlemsbaserade butiken Singular society. 

– Jag sa ”Jag ska hem, ska du med?” typ, och han sa: ”Jag tror du ska gå hem själv faktiskt”, har Josephine Bornebusch tidigare berättat i Hellenius hörna. 

Men relationen blomstrade och idag är paret lyckligt gifta och har två barn ihop. 

Josephine Bornebusch tillsammans med maken Erik. Bildkälla: Stella Pictures

Erik var nyligen med i en intervju i Dagens industri där han berättade lite mer om sig själv, sin vardag med en av landets största skådespelerskor samt om en väldigt obehaglig olycka familjen nyligen var med om. 

Josephine Bornebusch och maken i olycka på landet

Till DI berättar Erik att familjen befann sig på landet då det en dag blossade upp ett åskväder. Det hela slutade med att blixten slog ned – och de träffades. 

– Vi blev träffade av blixten för några år sedan när vi var på landet med barnen, det var verkligen nära ögat kändes det som, även om vi klarade oss med några skrapsår. Värre var det för sommarhuset, som fick både delar av taket och elen söndersprängt, säger han. 

Paret har idag två barn. Bildkälla: Stella Pictures

Han berättade även att han har en tatuering gjord i Josephine Bornebusches ära. 

– Jag har en tatuering, ett litet ”J” på insidan av vänsterarmen, som dessvärre mest ser ut som en fiskekrok, berättade han skämtsamt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!