Carola
Carola avslöjar den dyra designdetaljen... - Foto: Stella Pictures, Instagram/Carola

Carola avslöjar dyra designdetaljen i sin nya stil: "Älskar att..."

Carola Häggkvist visade tidigare i veckan upp sin "nya" stil – och passade på att avslöja den dyra designdetaljen som blev pricken över i:et. Något som hennes fans och följare genast reagerade på...


Carola Häggkvist, 57, firar i år hela 40 år som artist. Slog igenom gjorde Carola som 16-åring med hitten "Främling". 

Sin fyra decennier långa karriär uppmärksammar nu Carola med fyra olika konsertserier. Hon har avverkat flera olika spelningar med olika teman så som rock, pop och nu musikal. Det som återstår är sedan gospel och gospel-jul.

Det har varit ett fullspäckat schema för Carola, som har turnerat land och rike runt. Den sista spelningen kommer att gå av stapeln den 18 november 2023 i Filadelfiakyrkan. 

Under turnerandet har Carola haft spektakulära scenkläder på sig, och hon har synts i allt från spegelprydda bodys, till långa aftonklänningar och rockiga looks med skinnjackor och boots.

Carolas scenklädsel i år har varit rockig...Bildkälla: Stella Pictures.
Carola har även synts i mycket bodys. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu, inför musikal-benet på turnén, så har Carola en ny look som hon i veckan presenterade för sina hundratusentals följare på Instagram.

Carola visar dyra designdetaljen

I ett nytt klipp så visar Carola vad hon hade på sig under konserten i Linköping, och hennes val hyllas nu av fansen. Carola körde på en svart kostym – men med en twist. Som accessoar hade Carola nämligen valt en väldigt unik slips och krage från Karl Lagerfeld.

"Karl Lagerfeldt design & jag funkar bra ihop! (Slips kragen) Älskar att hotta till 2:akt med en ny kostym på "Musikal ansiktet" Känner mig modern och i tiden trots sånger som är från 40,50 och 60- talet", skriver Carola på Instagram.

I kommentarsfältet hyllas Carola nu av vänner och fans för sin nya stil med kostym och slipskrage.

Carolas följare diggar hennes nya look. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Den coola slipskragen som Carola bär kommer från Karl Lagerfelds senaste säsong. På sajten Farfetch kostar slipskragen 1 149 kronor.

Karl Lagerfelds slipskrage som Carola har lagt vantarna på. Bildkälla: Farfetch

Den tysk-franske designern Karl Lagerfeld, som var mest känd som chefsdesigner för det franska modehuset Chanel, hade under sin livstid något av en signaturlook. 

Förutom det gråvita håret och de stora solglasögonen så syntes Karl Lagerfeld ofta i just vit skjorta och svart slips.

Karl Lagerfeld dog den 19 februari 2019. Hans klädmärke Karl Lagerfeld, som Carola bär, lever kvar. Huvuddesigner är Hun Kim, skriver märket på sin hemsida.

Karl Lagerfeld. Bildkälla: AP Photo/Tony Gutierrez/TT Bild
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!