Molly Rustas
Molly Rustas och Ross Andrew Paquette​ umgås igen. - Foto: mollyrustas/Instagram

Är Molly Rustas och exet Ross tillsammans igen?

Molly Rustas och hennes sambo Ross valde för ett par månader sedan att gå isär. Det hela ägde rum i samband med att Molly gick ut med att hon väntar parets andra barn.


Det var för ett par månader sedan som Molly Rustas gick ut med att hon och fästmannen Ross Andrew Paquette gått i sär efter flera år tillsammans. Paret träffades på Ibiza år 2018, och på nyårsafton 2020 mot 2021 så förlovade de sig. 

Ross och Molly. Bildkälla: mollyrustas/Instagram

Ross jobbar inom tech, och är vd och grundare av bolaget Maropost och man kan sannerligen säga att affärerna går bra. Paret har idag sonen Charlie och Molly är gravid med deras andra gemensamma barn. 

Men strax innan graviditeten avslöjades gick de ut med någonting annat. Molly och Ross hade nämligen valt att hastigt och lustigt gå isär. Ross avföljde även Molly och alla hennes vänner på Instagram. 

– Det var för några månader sedan som jag och pappan till barnen, min fästman, valde att separera. Så sommaren har varit otroligt jobbig. Jag och Charlie har bott på landet tillsammans med mina föräldrar och jag har fått mycket support och stöd från nära och kära vilket betyder massor, berättar hon. 

– När vi kommer tillbaka till Stockholm flyttar vi in i vår nya lägenhet.  vilket känns bra, berättar Molly, för någon vecka sedan 

Ses Molly Rustas och Ross Andrew Paquette?

I sin senaste video i följetången "Gravid vecka för vacka"  fick Molly en fråga som många undrat över. Nämligen om hon och Ross ses någonting nu? Eller om de helt enkelt klippt kontakten helt. 

"Vi har börjat ses igen" berättar Molly Rustas. Bildkälla: Youtube

Till en början blir Molly tyst. Men sedan säger hon: 

– Vi sågs ju inte på länge av förståeliga skäl, Vi har ju trots allt två barn ihop, snart. Det som var tråkigt med vår separation var ju att vi inte separerade för att vi inte var kära utan mycket annat. Känslorna finns ju fortfarande kvar och vi har en stark conection. Så ja vi har börjat träffats lite igen nu när han är tillbaka i Sverige. Men ja, vi får se var allt leder, bådas dröm är väl att vara en familj.... och den drömmen kommer alltid att leva kvar. 

– Vi är inte tillsammans men vi träffas igen, avslutar Molly. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!