Hanna Schönberg och Eric Saade
Vad är det som händer mellan Hanna Schönberg och Eric Saade egentligen? - Foto: Stella Pictures, Instagram/Hanna Schönberg. Bilden är ett montage.

Hanna Schönberg lägger ut intima bilder på Eric Saade – och detaljen skapar förvirring

Förra veckan raderade Eric Saade alla bilder på flickvännen Hanna Schönberg. Nu kontrar Hanna genom att lägga ut en serie intima bilder på henne och Saade.


På Instagram har influencern, modellen och desiginern Hanna Schönberg nästan en miljon följare, och där har hon de senaste dagarna strösslat ut bilder från sina romantiska dagar med pojkvännen Eric Saade på det exklusiva hotellet Soho Farmhouse i England.

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Stella Pictures.

Det var på det lyxiga men lantliga stället som Meghan Markle hade sin möhippa, och med sina pittoreska omgivningar är det ett populärt resmål för influencers från världens alla hörn.

Bilderna visar hur Hanna och Eric Saade pussas i ett kök, myser i en pool och njuter av den friska höstluften.

Det är bara ett problem – bilderna är långt ifrån nya...

Hanna Schönberg lägger ut gamla bilder på Eric Saade

Hanna skriver att bilderna är från förra hösten, och mycket riktigt så är det inga nya pussbilder på henne och Saade som hon nu lagt ut. Den som scrollar ner i hennes flöde på Instagram ser att Hanna för första gången la ut exakt samma bilder i september 2022 och i oktober 2022. Och nu har de alltså åkt ut igen. 

Hanna Schönberg la ut samma bilder på Instagram hösten 2022. Bildkälla: Instagram/hannaschonberg

Hanna Schönbergs drag med de gamla Instagrambilderna kommer kort efter att Nyheter24 skrev om hur Eric Saade plötsligt hade raderat alla bilder på Hanna Schönberg på sin Instagram.

Camilla Gervide ligger bakom Bloggbevakning, och i Nyheter24:s podd Sanning & Konsekvens så lanserade hon i förra veckans avsnitt sin teori kring vad som kan ha hänt mellan Hanna och Eric.

– Jag tror ju att han har tagit bort alla bilder på henne för att han ska släppa ny musik. Och Eric Saades musikfans vill inte se henne där. Jag tror att det är en strategi från hans sida, att han vill ha en "clean slate" när han kommer med ny musik, tror Camilla Gervide.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!