Phillipe Cohen i chock efter flickvännens överraskning

Att Phillipe Cohen är kär och galen – det är det få som har missat. Under veckan kom han hem sent efter ett lång jobbpass och möttes då av en speciell grej i köket.....


Phillipe Cohen har på många sätt varit känd från tidigare år. Detta då han varit tillsammans med Bianca Ingrosso sen han var omkring 16 år gammal. 

Paret hade det onekligen stormigt i relationen och gjorde slut cirka en gång om året under hela sin relation. Men 2022 blev det sista gången. Till en början ville inte Bianca gå ut med det hela offentligt, men slutligen valde hon i en intervju med Aftonbladet att berätta om det faktum att hon var singel.

Profilerna har ingen kontakt idag men springer ibland på varandra ute på stan. 

– Det är så sjukt för när jag ser honom på stan så tänker jag 'tänk att vi varit tillsammans?', berättade Bianca under en promenad i somras med mamma Pernilla Wahlgren. Detta visades senare i Wahlgrens värld. 

Patrick Cehlin när han spelade för Rögle BK. Foto: Andreas Hillergren/TT

Under sommaren 2023 umgicks Bianca flitigt med den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32, och hintade i intervjuer om att de var mer än bara vänner. I Wahlgrens värld-avsnittet sa Bianca chockerande nog till Pernilla: 

– Jag är kär. Det är jag. 

Huruvida det var Patrick som hon syftade på – det är ännu oklart. 

För Phillipe går kärlekslivet å andra sidan som en dans. 

Hans nya flickvän heter Rebecca Lindbergh Thor, är 27 och gammal och bor i Stockholm. Nyligen publicerade Phillipe en lång följetång på Instagram med uppdateringar från sommaren och hösten tillsammans med Rebecca – och turturduvorna ser sannerligen ut att ha haft det mysigt ihop. 

Phillipes nya flickvän heter Rebecca Lindbergh Thor. Bildkälla:rebeccalindbergh  

Ett gemensamt intresse de har är bland annat att gå ut och testa restauranger. Men att laga mat – det är även någonting de båda tycks vara duktiga på. 

Phillipe Cohen hyllar flickvännen

Då Cohen arbetar inom krog och restaurang är det inte helt ovanligt att han arbetar långa pass och kommer hem sent på kvällarna. 

Men denna vecka kom han hem till någonting speciellt. 

Mat som ej går av för hackor. Bildkälla: phillipecohen/Instagram

22.00 då han stegade in genom dörren stod nämligen flickvännen och lagade en festmåltid som får ens egna köttbullar att likna ett kadaver vid vägkanten. 

"När man kommer hem 22.00 efter att jobbat långpanna och Rebecca står och lagar en sån här middag åt mig. Bästa kärleken", skrev Phillipe sött. 

Så fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!