David Sundin
Vänta nu.... vänta nu.... - Foto: Anders Wiklund/TT

David Sundin oigenkännlig på nya bilderna

David Sundin är en av landets mest folkkära programledare och har under alla år haft en look som vi alla känner igen. Men tidigare i veckan så hände någonting.


David Sundin, 47, har de senaste åren kommit att bli en av våra mest folkkära programledare och komiker. Under sina år i branschen har han bland annat programlett program som Idrottsgalan, Kristallen, Melodifestivalen och Bäst i test. Han är fortsatt programledare i bäst i test trots att de nu flyttat till TV4. 

Sundin gjorde även filmdebut 2020 som Dynamit-Harry i filmen "Se upp för Jönssonligan". Nyligen hoppade Sundin in som sidekick till Pär Lernström i Idol då Amie Bramme Sey var sjuk. 

Idol. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Reaktionerna efteråt kom kanske inte som någon chock då allt David tar i blir till guld. Publiken krävde nämligen att David Sundin var kvar som programledare i Idol

Några av kommentarerna. Bildkälla: Instagram

David Sundin visar nya looken

David är känd för att ha en viss look som han alltid kör på. Detta både i kläder och ansiktsbehåring. 

Här är alla ändringar i Bäst i test 2024

Då fenomenet "No shave november" är igång så hakade David på det hela – fast tvärtom. Då han alltid har mustasch så valde han istället att raka av den. 

Det hela görs för att uppmärksamma mäns hälsa. 

På Instagram visar han nu upp sin nya look och ja... det är nog fler än vi som inte alls skulle känna igen honom om man såg honom på stan. 

David, is that you? Bildkälla: davidsundin/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!