Bingo och Julia råkade filma olycka – mitt under middagen

Det var under en mysig middag med familjen som Julia Franzén och Bingo Rimér fångade en incident på film. Och ja, man lider lite med personen som drabbas.


Bingo Rimér, 48, och Julia Franzén, 33, träffades första gången 2015 då Julia tillsammans med sin kusin var iväg och spelade in Cirkus Magaluf. De profilerna inte visste då var att de fem år senare skulle ses igen och då börja dejta. 

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Hösten 2020 inleddes dejtandet, men romansen tog slut endast några månader senare. I

Under hösten 2021 fick vi istället följa Julia i Bachelorette och hennes kamp för att hitta kärleken. Efter en stor portion drama visade det sig att hon inte lyckats hitta en partner från programmet. Väl hemma i Sverige blev det istället så att Bingo fick den sista rosen och paret blev störtkära på nytt.

Julia Franzén vägrar att svara på reporterns grova fråga

Under 2023 har paret varit högaktuella med serien "Bingo & Julia" på Prime video där tittarna fick följa profilerna i sin fullspäckade vardag samt i deras IVF-kamp. De berättar bland annat hur mycket de skulle vara redo att betala för tvillingar. 

– Pratar vi om en miljon kronor, då är det fortfarande ett hanterbart belopp. Men pratar vi om en miljon dollar, ja då får vi ju bo i tält med våra tvillingar, säger Bingo i serien.

Olycka under Julia Franzén och Bingo Rimérs middag

Nyligen valde paret att tillsammans med sin familj gå ut och käka middag. Sällskapet rörde sig ut på restaurang och det serverades både gott vin och god mat. 

Så många gånger i veckan har Bingo och Julia sex – svaret kommer att chocka dig

Mitt i den roliga stunden var det en person runt bordet som skulle skicka en tallrik mat över bordet. En tallrik mat som som kraschade in i ett glas med rödvin. 

Julia lyckades få med det hela. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

till en början blev alla väldigt chockade men sedan brast de ut i skratt. 

Men vad är egentligen slumpen att man får med det hela på film?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!