Maja Nilsson Lindelöf planerar skönhetsingrepp: "Tighta till"

Maja Nilsson Lindelöf, 30, berättar för sina följare att hon nyligen var iväg på en konsultation då hon planerar en skönhetsbehandling.


Det var i maj 2018 som Maja Nilsson Lindelöf, 28 och Victor Nilsson Lindelöf, 28, blev äkta makar. Paret kommer båda från Västerås, men träffades för första gången på Summerburst i Stockholm 2013. Mötet slutade med att Maja skrev till Victor på Facebook dagen efter. Meddelandet resulterade i en fika i Västerås och på den vägen är det. 


Victor är försvarare i fotbollslaget Manchester United vilket gör att paret är bosatta i Manchester, England. Han spelar även i det svenska fotbollslandslaget. Tillsammans har Maja och Viktor två barn – Ted Louie föddes i mars 2017. I oktober 2021 fick Victor och Maja sonen Francis

Idag är Maja framgångsrik influencer, och på Instagram har hon över 245 000 följare. Hon driver även klädmärket Lis Bonne Atelier.  

Det är få som missade att Maja Nilsson Lindelöf sommarpratade under sommaren 2023. Hennes sommarprat blev ett av årets mest lyssnare. Maja hyllades till skyarna efter sitt sommarprat och än idag får hon fina och kärleksfulla meddelanden från människor som lyssnat på hennes samtal. Bland annat berättade hon om sin ätstörning samt om sin brors sjukdom. 

Maja Nilsson Lindelöf: "Var på konsultation"

Maja driver idag en Youtubekanal med omkring 76 000 prenumeranter. Där får följarna följa med henne på dagarna borta i England och hon ser alltid till att vara ärlig och öppen i sina videos. 

Under veckan berättade hon att hon under många års tid gjort laser för att ta bort hår och att hon nu ska bli mer noggrann med att göra det med jämna mellanrum. Hon berättade då i farten att hon skulle på en annan konsultation. 

Maja berättar att hon vill testa på en behandling där man "tightar till" huden. Bildkälla: Youtube

– Jag ska på en konsultation för "hudtightning" på min mage. Jag har aldrig tänkt att jag ska bry mig men undrar om detta har med min 30-årskris att göra. När jag var gravid med andra barnet och fick bristningar så brydde jag mig inte alls men nu är det så mycket lös hud. Trots att jag har min normalvikt är det så mycket.... hud? Det lägger sig som en extramage typ och det känns typ bara trist. Jag har sett att man kan göra... ja men man går fyra-fem gånger och tightar till det bara, berättar hon. 

– Så vi får se vad de säger, avslutar hon. 

Maja svarade sin följare. Bildkälla: majanilssonlindelof/Instagram

På Instagram är det nu fler som visar intresse för behandlingen. 

"Kan berätta mer om jag tycker att det funkar", svarar Maja. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!