Nöjesprofil köpt sex
Profilen har erkänt brott. - Foto: PONTUS LUNDAHL/TT

Det straffet får nöjesprofilen som köpte sex på thaimassagesalong

Den kända mannen som köpt sex på en thaimassagesalong på Östermalm har fått sin dom. Och enligt hans advokat kommer han inte att överklaga.


Det var den 12 januari 2022 som en välkänd svensk nöjesprofil klev in på en thaimassagesalong på Östermalm. Men, på just den här salongen erbjöds inte bara massage utan även sexuella tjänster.

Polisen som länge haft span på salongen såg 12 januari hur mannen gick in på salongen. Drygt 30 minuter senare går han därifrån.Innan nöjesprofilen köpte den sexuella tjänsten så hade han tagit ut 1 000 kronor i kontanter på Fältöversten. Först swishade han 400 för massagen, och sedan betalade han 1000 kronor för sexet kontant.

Nöjesprofilen är en av Sveriges mest kända män. Han är ofta ute på premiärer och tillställningar, och är ett välkänt ansikte ute i "vimlet".

Nöjesprofilen: "Masserade på vissa ställen"

Den kända mannen säger att det började med en oljemassage i ländrygg och axlar.

– Då har det väl varit så att hon har börjat massera på vissa ställen. Och frågat ska du ha massage där också. På könsorgan. Också säger man, eller jag sa väll "nja". Också började det, och sen "okej då". Åsså gör hon det. Så tycker man inte att det är så kul, så avbryter man och går därifrån. ..Eller "kul".. Man skäms, sa han.

Han minns inte exakt hur länge hon tar på honom, men "inte länge". Förhörsledaren frågar om han fick utlösning.

– Det bör jag nog ha fått, kan inte svära på det. Kommer inte ihåg, sa han då. 

På fredagen kom besked om profilens straff från tingsrätten: Det blir 50 dagsböter för köp av sexuell tjänst.

I profilens fall blir detta 18 000 kronor. Och någon överklagan – det blir det inte. 

– Han kommer inte att överklaga den här domen. Saken är utredd, säger nöjesprofilens advokat Mikael Gonzalez till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!