Manuel Concha
Manuel Concha går till attack mot Katia Mosally. - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Christine Olsson / TT

Manuel Concha till attack mot Katia Mosally: "Vill slå henne i ansiktet"

Manuel Concha och hans hustru Claudia Galli diskuterar i ett poddavsnitt Katia Mosally – och Manuel säger då att han vill "slå henne i ansiktet".


Det är i Claudia Galli och Manuel Conchas podd som de diskuterar Robinson 2023, och olika deltagare, samt det faktum att Charlie blev hemskickad. 

Samtalsämnet glider sedan in på Förrädarna, det TV4-programmet där Claudia var en av deltagarna. Även Katia Mosally var en av kändisarna i programmet – och hon kammade hem hela vinsten.

I ett uppmärksammat klipp från podden som just nu sprids på sociala medier så hörs Manuel säga att han hade velat "slå Katia i ansiktet".

– Har du gjort en intervju om vad du verkligen tyckte om Katia och vad hon gjorde? Förräderiet?, frågar Manuel.

– Nej, svarar Claudia.

– Jag menar på, fyfan. Jag hade velat puncha henne i ansiktet efter det hände. Fyfan, säger han i podden.

Hård kritik mot Claudia Galli och Manuel Concha

Katias vän och poddkollega Andra Farhad har uppmärksammat klippet, och i ett inlägg på Instagram så riktar hon hård kritik mot tonen i podden.

"I ett samhälle där våld mot kvinnor är ett utbrett problem är det extremt ofräscht och problematiskt att en fullvuxen man på 43 år med två unga döttrar väljer att uttrycka sig med orden ”jag hade velat puncha henne i ansiktet”. Att därtill prata på det här sättet om ett underhållningsprogram är direkt sorgligt", skriver Andra bland annat.

Andra riktar även kritik mot Claudia, och kallar hennes beteende för "osmaklligt".

I kommentarsfältet är även Andras följare bestörta. "Fy fan vad pinsamt" och "Pinsamt att vuxna människor kan bete sig på detta sätt" är några reaktioner. 

Även Katia Mosally har reagerat på orden i podden. I ett inlägg på Instagram skriver hon:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!