Ann Wilson tvingades åka till sjukhuset.
Ann Wilson tvingades åka till sjukhuset. - Foto: Skärmavbild/Instagram/wilsonanndance och Fredrik Sandberg/TT

Let's Dance-profilen Ann Wilson akut till sjukhus: "Ner i näsan"

Ann Wilson, tidigare jurymedlem i TV4:s "Let's Dance", tvingades åka akut till sjukhus efter att ha upplevt andningssvårigheter.


I två dagars tid hade Ann Wilson, som år 2006 blev en del av "Let's Dance"-juryn i TV4, andningssvårigheter och problem med att svälja. Till slut tvingades hon åka in akut till sjukhus – något hon nu delar med sig av på Instagram.

"En vad jag trodde vanlig influensa visade sig vara någon reaktion, kunde inte svälja saliv och fick svårt med andning så efter 2 dygn utan mat och sömn blev det resa till akuten", skriver hon i inlägget.

Ann Wilson: "Tack till sjukvården"

Väl på plats på akuten kunde man konstatera att Ann Wilsons struplock var "oroväckande svullet" och hon fick då en kur med kortison som rådde bot på besvären.

"Tack till sjukvården som inte slutade leta då det inte såg allvarligt ut på ytan, men ett litet rör ned i näsan fick koll på svalget och hittade problemet", skriver hon i inlägget.

Dermot Clemenger avslöjar: Han är mannen bakom kända Let's Dance-rösten

Ann Wilson får kärlek på Instagram

I kommentarsfältet får tv-profilen och den tidigare proffsdansaren kärlek i form av hjärtan och krya på dig-hälsningar från bland andra Dermot Clemenger, Victoria Skoglund och flera av hennes följare.

Foto: Skärmavbild/Instagram/wilsonanndance

Nyheter24 har sökt Ann Wilson för en kommentar.

Läs fler artiklar om Ann Wilson här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!