Lisa Ajax är gravid.
Lisa Ajax är gravid. - Foto: Skärmavbild Instagram/Nyheter24

Lisa Ajax bebislycka – är gravid med sitt första barn

Under torsdagskvällen avslöjade Lisa Ajax och pojkvännen Max Huss att Lisa är gravid. Barnet ska komma till sommaren om allt går som det ska.


Lisa Ajax25, är en känd artist men även TV-personlighet, som setts i flera olika program. När hon bara var 16 år gammal kammade  hon hem en vinst i tävlingen Idol, och i vår ska hon vara med i Melodifestivalen igen.

Lisa Ajax är tillsammans med den tre år äldre artistkollegan Max Huss, vars artistnamn är "Klockrent!". Paret träffades för första gången i september 2020.

Lisa Ajax är gravid med Max Huss

Under torsdagskvällen hade Max Huss en spelning på Boqueria i Stockholm.

Under kvällen tog Max upp Lisa på scen och de sjöng den gemensamma låten ”Över dig”. Det var också då de passade på att avslöja den härliga nyheten.

– Det här är en väldigt speciell kväll för mig och Lisa, för vi väntar barn, sa Max Huss från scenen.

Barnet ska komma till sommaren om allt går som det ska.

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

1 timme sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

3 timmar sedan
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…