Fröken Snusk är en av artisterna i Melodifestivalen 2024.
Fröken Snusk är en av artisterna i Melodifestivalen 2024. - Foto: Stella Pictures

Har Fröken Snusk avslöjat sin identitet inför Mello 2024?

Under 2024 ställer epadunk-stjärnan Fröken Snusk upp i Melodifestivalen med låten “Unga och fria”. Men har hon behövt visa vem hon är under masken? Nu svarar artisten.


Låten “Rid mig som en dalahäst”, som släpptes under 2022, har just nu över 68 miljoner strömningar på Spotify. Det är Rasmus Gozzi och ”Fröken Snusk” som ligger bakom den omåttligt populära hiten, som fått enorm spridning på framförallt Tiktok. 

Fröken Snusk döljer sin identitet – vem är hon bakom masken? 

Fröken Snusk har blivit namnet på allas läppar, och vem som egentligen döljer sig bakom den rosa rånarluvan har blivit en omdiskuterad fråga. 

Artisten har nämligen valt att dölja sitt ansikte bakom en mask, och det är med andra ord väldigt många som är nyfikna på epadunk-stjärnans riktiga identitet. 

"Unga och fria" heter artistens bidrag. Foto: Stella Pictures

Vem är Fröken Snusk? Allt om namnet, åldern, låtarna och anmälningarna

Fröken Snusk tävlar i Melodifestivalen 2024

I december 2023 stod det klart att Fröken Snusk nu kommer nå en ännu större publik. 2024 ser vi nämligen henne som ett av bidragen i Melodifestivalen, där hon kommer tävla med låten “Unga och fria”. 

Nu kommer Fröken Snusk alltså medverka i en stor SVT-produktion i form av Melodifestivalen. Men trots det, menar artisten själv, att hon inte har behövt berätta vem hon är under masken. Enligt Fröken Snusk själv så har hon inte behövt dela med sig av sin identitet, hittills i alla fall. Det berättade hon för Nyheter24 när alla artister i Melodifestivalen 2024 presenterades.  

Har du behövt avslöja vem du är bakom masken någon gång under Melodifestivalen?

– Nej, det har jag inte behövt, säger artisten till Nyheter24. 

Så det går alltså att vara med i Mello utan att avslöja vem du är?

– Absolut, det går.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!