Rickard Söderberg
Rickard Söderberg gillar att ändra sina looks. - Foto: Suvad Mrkonjic / TT/Instagram

Chockbilder på TV4-profilen Rickard Söderberg: "Oigenkännlig"

TV4-profilen Rickard Söderberg ändrar ofta sitt utseende. Och många gånger så kan följarna chockas av hans nya looks.


Rickard Söderberg, 47, är den folkkära operasångaren som underhållit svenska folket i många många år. Rickard jobbar även aktivt för HBTQ-frågor både i Sverige och utomlands. 

Rickard Söderberg på scenen. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Men Söderberg är inte bara känd för sin otroliga röst och viktiga arbete. Han är även en baddare i sociala medier där han dagligen ger följarna en inblick i sin vardag. Han gillar att växla mellan olika looks med färggranna outfits och glittrig ögonmake.

Men nyligen så publicerade han någonting som fick följarna att reagera. 

TV4-profilen Rickard Söderberg visar upp nya looken

För ett par år sedan berättade Rickard att han genomgått en livsstilsförändring efter att han drabbats av en inflammation i kroppen. Han påpekade då tydligt på sina sociala medier att det inte hade något med vikt eller bantning att göra utan att han helt enkelt vill må bra och vara hälsosam. 

Rickard Söderberg. Bildkälla: Suvad Mrkonjic / TT

"Lite annan kost, lite mer meditation, lite mer träning och lite mer terapi. Men framför allt; mycket mer lust och lek för att få kraft att fortsätta fylla världen med musik och kärlek. Inte en enda gång har det handlat om att banta eller Beach2020, jag har inte späkt mej och vågar och måttband är totalt bannlysta. Det har BARA handlat om att klappa snällt på kroppen och få den att känna sej lite mer älskad", skrev han i ett inlägg som bemöttes med hyllande ord. 

I samband med det hela så hade han en ny roll som också gjorde att han rakade sig. Vilket han motvilligt gick med på för att passa rollen. Detta var Svensk Dam först med att uppmärksamma. 

Rickard Söderberg som renrakad och osminkad. Bildkälla: gaytenor/Instagram

Men som vi alla vet så tycker Rickard upp att byta look så under veckan publicerade han ett inlägg där han med sitt sedvanliga skägg sminkades med en ordentlig palett runt ögonen. 

Och wow säger vi bara. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!