Här är allt du vill veta om Jonas Hallberg.
Här är allt du vill veta om Jonas Hallberg. - Foto: Claudio Bresciani / TT / Erik Simander / TT

Allt om Jonas Hallberg: Ålder, uppväxt och familj

Jonas Hallberg är en känd stylist och tv-profil som medverkat i flera stora produktioner. Nyheter24 har besvarat de frågor som svenskarna googlar mest om Jonas. Här får du veta allt om hans: Ålder, uppväxt och familj.


Jonas Hallberg ålder - hur gammal är han?

Jonas Hallberg föddes den 1 januari år 1971, det betyder att han fyllde 53 år vintern 2024.

Stylisten Jonas Hallberg: "Var stolt och visa dina bröst"

Har Jonas Hallberg partner?

Jonas Hallberg var länge tillsammans och gift med Antonio Quiroz. Paret hade en öppen relation och trivdes bra med det.

– Jag har blivit dömd av mina vänner som tycker “gud ni är så crazy”, men vad är det som är crazy? Att vi kör med öppna kort eller att dem som ger kritik till mig springer och är otrogna?, sa Jonas i en intervju med Hänt TV.

I september 2019 valde paret att gå skilda vägar.

Vid uppbrottet gick Jonas ut på Instagram och skrev om händelsen och tackade för alla år, vilket även Hänt rapporterat om.

”TACK för ALLA underbara skratt genom åren med dig. Min Antonio ”Little P” nu när vi beslutat att separera efter nästan 9 år, och 4 år som gifta (om 2 dagar faktiskt) MÅNGA av er har under en längre tid frågat och undrat vad som händer mellan mig och Antonio, vissa har jag svarat men de flesta inte. Har faktiskt INTE orkat….  Även om vi beslutat detta tillsammans är det ett stort steg för mig”, skrev Jonas i ett inlägg på Instagram efter uppbrottet.

Huruvida Jonas har en partner i dag är okänt.

Svenska Jonas ska rädda Kardashians stil

Foto: Henrik Montgomery/TT

Var bor Jonas Hallberg?

Jonas Hallberg bor i Mexico men reser mycket mellan olika stylingjobb. Han är ofta verksam i Hollywood.

Har Jonas Hallberg barn?

Jonas Hallberg har inga barn.

Jonas Hallberg familj – vilka är hans föräldrar?

I dag lever Jonas Hallberg med sin två hundar som kallas Foxi och Chiquita "Junior" The Second.

Jonas är uppvuxen med sin frånskilda mamma och sin lillebror Jens. När Jonas var sju år separerade hans föräldrar. Då flyttade Jonas med sin mamma och brodern med deras pappa.

– Jag och min bror bodde båda i Köping men hos var sin förälder, så vi växte upp lite som "strangers", hade en halvdålig relation. Det var skitjobbiga år, min mamma hade psykiska problem och gick på mycket mediciner under hela min uppväxt, sa Jonas i en intervju med Expressen men poängterar att hon var en väldigt kärleksfull mor som hade sina problem.

Uppväxten var enligt Jonas full av värme och kärlek med även ett mörker. Jonas fick ta väldigt mycket ansvar hemma då hans mamma led av psykiska problem och missbrukade alkohol.

– När jag sedan gick i 9:an så gick det över mer och mer till alkohol, då var det en blandning av massa nerslungande, sömntabletter och alkohol. Så mamma var grovt alkoholiserad när hon gick bort. Hon dog i sin lägenhet när jag och Jens tog hand om henne, sa Jonas till QX.

Jonas Hallberg uppväxt – var kommer han ifrån?

Jonas Hallberg är född och uppvuxen i Köping.

Modellerna har förstört möbler för 100 000 kronor: "Fy f*n tjejer"

Vilka program har Jonas Hallberg medverkat i?

Jons Hallberg har varit med i en rad olika tv-produktioner. Bland annat har han medverkat i program som ”Förrädarna”, ”Biggest Loser VIP”, "Fångarna på fortet", "Camping Queens" och "Top model Sverige".

Har Jonas Hallberg Instagram?

På Instagram heter Jonas @stylistjonashallberg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!