Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip fick en chock när krognotan kom in... - Foto: Stina Stjernkvist/SvD, Fredrik Sandberg/TT Bild

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...


Entreprenören Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har de senaste dagarna befunnit sig i Zermatt, Schweiz på en skidsemester utöver det vanliga. Med på resan är också Isabellas barn Gillis och Sally, och utöver skoj i skidbacken så har hela familjen utforskat de härliga restaurangerna som finns att tillgå.

Zermatt i Schweiz. Bildkälla: Jean-Christophe Bott/Keystone/AP/TT Bild

På Instagram har Isabella uppdaterat med rikligt med bilder från de snötäckta alperna, och hela resan har gett Isabella perspektiv. 

"Jag fick en nyp-mig-känsla under lunchen. Så tacksam över så mycket. Livet har varit så rörigt, så intensivt. Nu är allt harmoniskt och jag står stadigt. Ibland känns mitt "gamla" liv bara som en dröm. Tänk att det var de här fantastiska som jag skulle landa i. Wow", skrev hon i sin blogg efter att ha varit en dag i backen med hela familjen och Paul.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

Att Schweiz är dyrt utöver det vanliga är nog de flesta medvetna om – men frågan är om inte det som hände Isabella och familjen på en restaurang i orten Zermatt tog priset...

"Schweiz är ju dyrt, fine, men idag betalade vi 820 kronor för kranvatten på en restaurang (karafferna stod redan på borden när vi kom). Alltså!", skrev Isabella på sin Instagram Story och delade med sig av en bild från den (dyra!) middagen.

Isabella Löwengrip fick en chock när notan kom. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".