Arkivbild.
Arkivbild. - Foto: Jonas Ekströmer/TT/Henrik Montgomery/TT

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.


I helgen är det final i Melodifestivalen 2024. I finalen tävlar bland annat Cazzi Opeia med låten  ”Give my heart a break” och Jacqueline med låten ”Effortless”.

Jimmy Jansson är låtskrivare till två bidra på lördag

Gemensamt för artisterna är att båda deras låtar har skrivits tillsammans med Jimmy Jansson. Han var även med och skrev förra årets vinnarbidrag Loreens låt ”Tattoo”.

På lördag kommer han att väljas in i Melodifestivalens Hall of fame. Men samtidigt som Jimmy Jansson laddar inför lördagsfinalen så har han haft en hel del annat att tänka på, vilket även Expressen rapporterat om.

Foto: Claudio Bresciani / TT

Opererade bort en tumör i dagarna

Under måndagen opererade han nämligen bort en godartad tumör i spottkörteln, något han delade med sig av på Instagram. Sedan operationen har han legat inlagd på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm.

För Värmlands Folkblad berättade Jimmy Jansson att tanken från början var att göra operationen i smyg. 

– Det har ändå gått bra. Anledningen till att jag lade ut en grej om detta på Instagram är för att jag inte kommer att kunna dölja det på lördag, eftersom jag har ett stort plåster, sa han till tidningen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.