Veronica Maggio och Nils Tull
Veronica Maggio och Nils Tull gifte sig år 2021. - Foto: Stella Pictures, Jessica Gow/TT Bild

Så lever Veronica Maggio och Nils Tull idag – pengarna, husen och hemliga bröllopet

Veronica Maggio och Nils Tulls relation är en riktig kärlekssaga. Efter att de varit ihop ett par år så fick de en son och gjorde senare slut. Pausen pågick i fem år, men sedan hittade de romantiskt nog tillbaka till varandra. Då väntade bröllop, hus – och ett till barn! Här är allt du vill veta om Veronica och Nils härliga liv.


Sitt första album släppte Veronica Maggio år 2006. Sedan dess har det blivit sex album till. De allra mest kända är kanske Satan i gatan och Handen i fickan fast jag bryr mig – och att albumen har blivit stora succéer råder det ingen tvekan om. 

Hon har vunnit flera Grammisar och hennes album har sålt guld och platina flera gånger om. Fjolårets duett Under någon ny som Maggio gjorde med Miriam Bryant var den mest spelade låten på P3 under 2023.

På Instagram så berättade Veronica om samarbetet med Miriam Bryant.

"2023 blev mitt och Miriams år. Har aldrig jobbat så mycket med nån och haft så kul! Vi lärde varandra allt vi kan om allt och ett år kändes som 10 minuter och en evighet samtidigt", skrev Veronica.

Veronica Maggio och Miriam Bryant. Bildkälla: Henrik Motgomery/TT Bild

Veronica Maggio förmögenhet – så mycket pengar har hon

Att Veronica Maggio är en av Sveriges mest framgångsrika artister är något som även syns på hennes bankkonto. Enligt Alla Bolag så har hon i bolaget Veronica Maggio AB tillgångar på över 42 miljoner kronor.

Men inte bara karriären blomstrar för Veronica Maggio. Även kärlekslivet har de senaste åren gått som på räls för Veronica. År 2010 fick hon sonen Bosse tillsammans med pojkvännen Nils Tull, känd från bandet Hoffmaestro. 

Nils Tull. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Men efter ett par år tillsammans så gick Veronica och Nils Tull skilda vägar. I fem år var de separerade och dejtade andra. Nils Tull var bland annat tillsammans med artisten Little Jinder. 

Nils Tull och Little Jinder på Grammisgalan år 2015. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Veronica var i sin tur tillsammans med sin producent Klas Gullbrand, men de gick skilda vägar 2018. 

Veronica Maggio och Klas Gullbrand på Elle-galan ihop år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Men sedan – som i en kärleksnovell – så hittade Veronica och Nils tillbaka till varandra, och år 2020 födde Veronica parets dotter Ruth.

Året därpå – 2021 – gifte sig Veronica Maggio och Nils Tull under stort hemlighetsmakeri. Paret har aldrig delat med sig av bilder från bröllopet, men när Veronica Maggio gästade Gry Forssells radioprogram berättade hon att bröllopet var "magiskt".

Så lever Veronica Maggio och Nils Tull idag

Idag bor Veronica, Nils och barnen i en villa i den pittoreska Stockholmsförorten Gamla Enskede. Den vackra sekelskiftesvillan, som uppfördes 1910, utgörs av 6 rum fördelade på 119 kvadratmeter. Utöver det har familjen en stor tomt på över 400 kvadratmeter. 

Förutom huset i Stockholm så köpte Veronica år 2021 ett kedjehus i det skånska strandparadiset Böste. I en intervju med Nöjesguiden berättade Veronica om somrarna i Skåne.

– Jag vill ha ett Never ending summer-sommarlov och vara i Skåne med min familj och käka pasta och rostat bröd med marmelad och simma. Det är nog min tråkiga dröm just nu, sa hon då.

Veronica Maggio. Bildkälla: Stella Pictures.

När Veronica Maggio nu fyller 43 år så kan vi gissa att det blir ett firande med familjen. I intervjun med Nöjesguiden berättade Veronica om sitt 40-årsfirande – och kanske kan det ge en hint om hur Maggio ser på det här med födelsedagar...

– Jag hade en familjefödelsedag. Väldigt mysig, sa hon då, och berättade att de åt en jättegod middag ihop.

I samma intervju avslöjade Veronica dessutom att hon är en person som gärna låter hela omgivningen veta om att det är hennes "birthday week".

– Lite så är jag nog tyvärr, sa hon då.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!