Lasse Kronér
Lasse Kronér har minst sagt genomgått en stor förvandling. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nya bilderna på Lasse Kronér avslöjar STORA viktraset

Programledaren Lasse Kronér har rasat drastiskt i vikt. Det avslöjar de nya bilderna på Lasse från Tjolöholms Slott. Läs mer och se bilderna här.


Programledaren Lasse Kronér, 61, har fullt upp i sommar. Nu står det klart att han kommer att köra ett nytt allsångskoncept på Tjolöholms Slott i pittoreska Kungsbacka, utanför Göteborg. 

Lasse Kronér kör Allsång på Tjolöholms Slott

Premiären äger rum den 1 juli, och sedan rullar det på varje måndag fram till den 5 augusti.

De första artisterna som släppts är är Tommy Nilsson, Frida Öhrn, LaGaylia Frazier, Jessica Andersson, Andreas Johnsson, Gunilla Backman, Anders Ekborg, Solid Gospel och Kalle Moraeus. De kommer alla att samlas i slottet på Västkusten för allsång med publiken. Varje måndag har sitt tema, bland annat blir det schlager, musikal och gospel.

Lasse Kronér. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

I en kommentar säger Lasse Kronér att han har fått "hur många förfrågningar som helst" att vara med i olika allsångsprogram – men att han avvaktat eftersom det alltid varit i någon annans regi.

– Nu, när jag fick fria händer att göra min egen allsång, så som jag vill ha den, var det inte svårt att tacka ja. Den sista pusselbiten som fick allt att falla på plats var att få spendera sex måndagar i sommar på det helt underbara Tjolöholms slott. Vi kommer att skratta, njuta och framför allt sjunga denna sommar, som dessutom kommer bli den varmaste och vackraste någonsin, i alla fall i Tjolöholm, om jag får bestämma. Och det får jag ju, säger Lasse Kronér i ett pressmeddelande. 

Under Lasse på Slottet-kvällarna kommer publiken kunna handla mat i foodtrucks och dryck i barer.

Nya bilderna avslöjar Lasse Kronérs viktras

I samband med att det nu är officiellt att Lasse kör sin allsång på slottet så har det även släppts nya bilder på den folkkära Göteborgaren, där han poserar vid Tjolöholms Slott. 

Och bilderna avslöjar att Lasse Kronér fullkomligen har rasat i vikt, och gått ner över 50 kilo.

Lasse Kronér år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.
Under metoo-vågen så anmäldes Lasse Kronér, men friades. Under den här tiden bestämde sig Lasse för att se träningen som sitt jobb. Bildkälla: Stella Pictures.

Så gick Lasse Kronér ner i vikt

År 2017 lade Lasse om sin kost och började motionera. Han gick från 143 kilo till 86 kilo. Han tog friska promenader vid Delsjön i Göteborg. Och la upp sin kost på ett annat sätt.

– Jag åt måltider som bestod av 120 gram protein, 40 gram kolhydrater och 20 gram fett. Det är inte svårare än så. Det funkar på varenda kropp i hela världen, berättade Lasse i en intervju med Aftonbladet.

Lasse Kronér har flyttat ihop med sin hemliga flickvän – därför håller han henne hemlig

Lasse Kronér har gått ner över 50 kilo. Bildkälla: Stella Pictures
Lasse Kronér är aktuell med sin nya Allsång på Slottet. Bildkälla: Stella Pictures.

De nya bilderna på Lasse Kronér avslöjar hans drastiska viktras. Bildkälla: Stella Pictures.
Lasse Kronér. Bildkälla: Stella Pictures

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!