Joar Lavold
Joar Lavold i Bachelorette 2024. - Foto: bachelorette/TV4

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.


Bachelorette 2024 har tre veckor in på programmet redan skapat rubriker och fått sociala medier att koka över. 

Någonting som ägde rum redan den första veckan var när Amir Ibrahim uttalade sig sexistiskt mot en av de tjejer som arbetar i produktionen. Det hela filmades utan hans vetskap. 

Amir Ibrahim var en av deltagarna i Bachelorette 2024. Bildkälla: TV4

– Vilka jävla tuttar hon hade då, what the fuck mannen? Man fick bara ha med sig 40 kilo hit, mannen. Vad var det där? Kolla det där är 60 alltså. Övervikt mannen, hon betalade mycket för att komma hit alltså, säger han i klippet från inspelningen. 

Programledaren Malin Stenbäck sa åt Amir på skarpen och sa att om hon var en av killarna hade hon bett honom att hålla käften. Efteråt fick Malin stående ovationer av tittarna som ansåg att det var bra att hon lade sig i. 

Någonting annat som ägt rum under säsongens gång är när deltagaren Joel Planås valde att åka hem från inspelningen. Detta då han "halvt hade tjej" hemma. I dag är han tillsammans med den tjejen vilket han sen berättade i "Killarna avslöjar allt". 

Sonja tog ändå det hela med ro. Bildkälla: TV4

– Jag skrev till henne, att "jag har lämnat, jag vill träffa dig", berättade han då. 

Joar Lavold visar upp kroppsförändringen

Joar Lavold, 35, är en av deltagarna som fått väldigt bra respons hos tittarna. Joar var den som döpte uppdelningarna bland killarna till "Ayia Napa"-gänget och "Gamlingarna". 

Joar Lavold. Bildkälla. Bildkälla: TV4

– Det är väl några här som mest åkt för att dra på en gratissemester med grabbarna. Då vrålar fotbollssånger, pratar på ett rätt...speciellt sätt. Och sen har vi oss.... ja men gamlingar som jag sa förut, berättade Joar i synk. 

På Joars Instagram har han fått många hejarop från tittare som tycker att han gör bra ifrån sig i rutan. Och när folk väl är inne och lurkar bland hans bilder så får man se en hel del friluftsliv, träning och surfing. 

Någonting som han bland annat stolt visar upp är hans transformation som ägde rum efter att han började träna. 

Joar Lavold visar upp sin livsstilsförändring. Bildkälla: joarlavold/Instagram

I ett inlägg på Instagram berättar Joar att han en dag valde att helt byta livsstil. 

"Jag åt bara kolhydrater, drack alkohol flera kvällar i veckan och satt enbart vid datorn".

 En dag kollade han sig i spegeln och tyckte inte att han kände igen sig själv. han valde då att ta själv. 

"Jag hittade en onlinecoach i Japan som satte igång och arbeta med mig. Under tre månaders tid körde vi på och jag tappade tolv kilo på tre månader utan att tappa styrka. Detta för att jag också skulle slippa tampas med skador", skriver han. 

I samband med sin livsstilsförändring hittade han surfingen vilket förändrade honom både inombords och utåt sett. 

Joar är tydlig med att det inte var vikten i sig han tyckte var jobbigt utan att hälsan gjorde det jobbigare för honom att surfa tre-fyra timmar per dag. Och att han idag kan leva i sin dröm med surfingen och samtidigt må bra i kroppen. 

"Jag vet vad smärta är. Jag vet vad frustration är. Det behöver inte vara på det sättet. Om jag kan så kan du". 

Inte illa!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!