Alice Stenlöf
Bildkälla: Instagram/Alice Stenlöf/Anders Wiklund/TT

Alice Stenlöfs ex berättar om nya kärleken: "5/5 poäng"

Den uppmärksammade relationen mellan Alice Stenlöf och Jireel varade mellan september 2020 och februari 2021. Nu öppnar Jireel upp om hur kärlekslivet ser ut.


Det var i september 2020 som influencern Alice Stenlöf, 27, bekräftade att hon och artisten Jireel Lavia Pereira, 24, var ett par. Relationen blev uppmärksammad, men det blev en kortvarig romans som de valde att avsluta i februari 2021. 

Nu har Jireel hittat kärleken på nytt. 

Alice Stenlöf om det tuffa uppbrottet: "Gått sönder"

Alice Stenlöf: "Inte min plan"

Innan Alice Stenlöf började dejta Jireel hade hon en lång relation med Philip Wong, 30, som varade i sex år. De avslutade relationen i början av maj 2020 och endast några månader senare träffade hon Jireel.

Alice höll relationen relationen hemlig från sina följare ett tag.

– Jag har ju gått och blivit kär. Jag har svårt att säga det här för det känns som att jag har ljugit för er. Jag har gått och blivit jättekär. Ni har förstått det nu. Men jag har inte velat prata om det här på YouTube för jag har velat hålla det för mig själv, berättade Alice på sin kanal vid tidpunkten och fortsatte:

– Det blev så. Det var inte min plan. Men hur mycket av livet som planeras blir som det är tänkt ändå? Nu vet ni. Jag är väldigt lycklig, sa hon i vloggen.

Allt du vill veta om Alice Stenlöfs flickvän Amani Smith

Alice Stenlöf: "Kunde inte sluta tänka på henne"

Nu har Alice en relation med DJ:n och nattklubbsprofilen Amani Smith, 24. Det var i podcasten "Vad fan hände?", som Alice har tillsammans med vännen Klara Elvgren, som hon berättade att hon börjat dejta en tjej och att de träffats ute på krogen.

– Den här tjejen. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag har träffat henne ute och tänkt "fett snygg", berättade hon.

– Sen den kvällen på Lounge(s) så har vi suttit ihop. Vi har inte slutat hänga med varandra. Vi har umgåtts och lärt känna varandra. Jag har verkligen insett att jag tycker så mycket om henne. Och det är så underbart och läskigt och sjukt.

Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Jireel: Musiken är gladare nu

Jireel har träffat kärleken: "Fem av fem"

Idag bor Jireel i Palma på Mallorca. Det var två år sedan han bosatte sig på på den spanska ön där han köpt en etagevåning mitt i stan. Nu har han dessutom träffat kärleken på nytt, något som han berättar i en intervju med Expressen

När han får frågan om det finns någon person som som gör att han gärna reser hem till Stockholm emellanåt, svarar han att det är svårt att förklara.

– Nej. Halvt. Jag vet inte hur jag ska förklara. Jag skulle inte säga att jag är tagen, men jag träffar någon, konstaterar han och berättar att de träffades genom gemensamma vänner för snart ett år sedan. 

Men när Jireel får ge ett betyg utav fem på hur kärlekslivet ser ut, ger han fem av fem möjliga.

– Det känns bra, säger han till tidningen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!