Linn Andersson
Linn Andersson berättar om sina sommarplaner. - Foto: tiinelinn/instagram

Tiingelinn om sina sommarplaner: "Fuckboys"

Linn "Tiingelinn" Andersson berättar om sina singelplaner under sommaren. Och en sak hon ska göra handlar om "fuckboys".


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Linn "Tiingelinn" Andersson, 26, har varit med i tre säsonger av "Unga mammor" där tittarna fått följa familjelivet för Linn och hennes tre döttrar. 

Linn följs idag av omkring 116 000 människor och har fortsatt att blogga om sitt liv som ung mamma. Hon blev gravid med sitt första barn som 19-åring och har i dag tre barn med tre olika pappor, vilket hon pratat en del på sina sociala medier. 

"Har aldrig drömt om att ha barn med olika pappor. Men livet har aldrig några garantier. Istället för att sörja det man inte fick så kan man vara glad av det man har, det man skapar sig och det som gör än lycklig", skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Linn är i dag singel men har nämnt på sina sociala medier att hon är öppen för att träffa någon. Men inte vem som helst. 

Linn "Tiingelinn" Andersson om fuckboys

Linn skrev under veckan ut ett meddelande till sina kvinnliga följare. Hon pratade om sina sommarplaner och hur hon själv tänkt lägga upp det hela. 

"Den här sommaren handlar om att fokusera på oss själva och vår egen lycka. Sluta jaga vänner som inte är där när du behöver dem, och lämna alla killar som inte behandlar dig väl bakom dig. Du är värd så mycket mer!

Omge dig med de som ger dig energi och glädje.
Säg hejdå till alla fuckboys.
Lägg din tid på att växa och njuta av varje ögonblick.

Låt oss göra denna sommar till en tid av självförbättring, kärlek och glädje! Tagga någon som behöver höra detta och låt oss sprida positivitet!", skrev Linn under sin bild. 

Och i kommentarsfältet haglar det kommentarer från tjejer som planerar att ha samma sommarplaner som Linn.