Skapar kaos på college

Funderar på att börja plugga i USA.


Emma Watson, mer känd som Hermione i Harry Potter-filmerna, funderar på att börja läsa vid ett amerikanskt college. Watson har bett om personliga rundturer på både Harvard och Yales universitet. Och de studerande kan inte koncentrera sig när de hör att Hermione är på besök:

–Alla tog fram telefonerna och började ringa varandra, berättar studenten John Song på Yale, och lägger till att han först sms:ade sin mamma när han såg Watson i korridorerna.

– Det skapades en hype. Alla sa "Åh herregud, det är Emma Watson". Men ingen gick fram till henne.

Emma Watson hade bett om ett lågprofilerat besök men lyckades alltså ändå skapa ett visst kaos bland eleverna.

Hur är det med särbehandling av kända elever?

– Vi behandlar alla som ber om en rundtur på samma sätt. Jag fick intrycket av att hon blev nöjd med sitt resultat och förhoppningsvis lämnar hon in en ansökan, berättar Drew Rowney som är huvudansvarig för rundturerna. Dock utelämnade han ett skämt han brukar dra, som innefattar trollkarlar av "uppenbara" skäl. berättar han för Yale Daily News.

Skrivet av:

Senaste nytt

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

1 timme sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

1 timme sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

2 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

2 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!

Prinsessan Victoria visar supermusklerna vid 46: "Inte rädd för att ta i"

3 timmar sedan
Under festkvällen i San Francisco bar kronprinsessan Victoria en vacker ärmlös aftonklänning – som skvallrade om att hon inte direkt skippat "arm day" på gymmet. Nu berättar den personliga tränaren Joanna Swica mer om vad hon tror är hemligheten bakom Victorias imponerande styrka.