Bindefeld portad från vännens fest

- 17/06/2009, 16:31 -

Anledningen - han var en konkurrent.

Festfixarkungen Micael Bindefeld får inte komma på sin vän prinsessan Marianne Bernadottes 85-årsfest. Anledningen till detta är att han ses som en konkurrent till PR-byrån Zap Events som ordnar festen. I ett brev förklarar en person från PR-byrån att det inte är okej att han kommer på kalaset.

Tidningsdrottningen Amelia Adamo mottog inbjudan till Marianne Bernadottes firande men hennes sällskap, Micael, fick alltså inte följa med.

Förklaringen till detta fick Amelia i ett mail.

”Tyvärr är det Zap Events som håller i detta event, därför känns det inte ok att ta med en konkurrent till detta evenemang”, skriver Dagens Media.

Nu är Micael alltså portad från sin vän Mariannes födelsedagsfirande, trots att de har varit vänner sedan 20 år tillbaka.

– Det är väldigt pikant. Jag är vän med Marianne sedan många år tillbaka och hon har själv sagt att jag står på hennes gästlista, säger Micael till Dagens Media.

Amelia Adamo tycker att det hela är absurt och säger att det här är en historia i många akter som inte är slut än.

Historien slutar inte där. När Micael ville ta upp saken till diskussion och utreda missförståndet fick han kalla handen. Svaret blev:

”Vi har försökt att lösa, men tyvärr har vi ingen plats för dig. Det är helt fullt!”

Micael är inte nöjd med situationen.

– Jag tycker mest synd om Marianne, som håller på att få en hjärtattack av allt detta, säger Micael Bindefeld till Dagens Media.

PR-byrån känner inte till problemet och förnekar att Bindefeld inte skulle vara bjuden.

Skrivet av: