Stockholm

Debbie Rowe ser barnen som djur

"Jag vill inte ha barnen i mitt liv".


Läs mer

Efter Michael Jacksons död har hans före detta fru Debbie Rowe, som är mamma till de två barnen Prince Michael och Paris, hävdat att hon vill ha vårdnaden om barnen som just nu bor hos sin farmor.

Efter många om och men berättar Debbie nu att hon inte längre vill ha barnen och att de är som djur för henne.

Debbie och Michael träffades på kliniken där Michael fick sina hudbehandlingar. Debbie jobbade i receptionen på kliniken. Hon erbjöd sig att föda hans barn efter att han berättat att hans första fru Lisa Marie Presley inte ville ha några barn.

Hon avslöjar även att de aldrig hade sex med varandra under äktenskapet. Barnen kom till genom provrörsbefruktning.

Michael arrangerade ett bröllop så att de skulle se ut som en lycklig familj. Men allt var fejk. Under bröllopsnatten fick hon en puss på kinden och sedan gick Michael in och lade sig i ett annat rum.

Efter tre år och det andra barnet var fött kunde hon inte längre få fler barn. Då ville Michael inte ha något mer med henne att göra. Michael fick full vårdnad om barnen mot att hon fick en stor summa pengar. Allt var uppgjort.

– Det kändes bättre att ge dem till honom än att behålla dem för mig själv, säger Debbie till News of the World.

Debbie erkänner nu att hon inte var en bra mamma och att hon aldrig kände något band till barnen.

– Jag vet att jag aldrig kommer att se dem igen. Det var aldrig meningen att jag skulle bli mamma, jag var inte bra på det. Jag vill inte ha barnen i mitt liv. Mina barn är som djur nu, säger hon i en intervju till News of the world

Vem som kommer att få vårdnaden om Prince Michael och Paris är fortfarande oklart. Michaels yngsta barn Prince Michael II har inte heller fått något permanent hem. Vem som är mamman till honom har aldrig blivit offentligt.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.