Onsdag 8 Dec
Stockholm

Noel spenderade miljoner på knark

"Det vackraste man kan göra".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Noel Gallagher, som är en av frontfigurerna i rockgruppen Oasis, erkänner att han har spenderat miljontals kronor på knark.

Han avslöjar hemligheten i samband med att han fick frågan om han tror att rockstjärnor som Chris Martin i Coldplay använder sig av narkotika. Chris har tidigare berättat att han tar avstånd från knark.

Noel berättade för den italienska tidningen Corriere della Sera att han tycker att det är väldigt vackert att knarka.

– Jag tittar på Chris Martin, som säger att han har aldrig har tagit droger i hela sitt liv, och jag tycker att han är en idiot. Att ta droger är det vackraste man kan göra när man är med i ett rockband, säger han.

Noel avslöjar att han har spenderat förbluffande 12 miljoner kronor på narkotika fram till år 1998.

– Sedan slutade jag eftersom det är skadligt för hälsan, hjärnan, livet och människorna omkring dig. Men även om man använder dem - förutom heroin som dödar människor och som jag har aldrig provat - så säger jag som ni (italienare) skulle säga: Mamma Mia.

Gallagher tillägger att han inte tycker så värst mycket om de politiska budskap som till exempel Chris Martin och Bono i U2 delar med sig under sina liveshower.

– Vi går på scenen och spelar, förklarar han. Jag har varit på massor av konserter där band inte spelar, de pratar bara politik. Under en U2 eller Coldplaykonsert finns det alltid med ett budskap om fattiga människor eller människor som dör av svält. Okej, men kan vi inte bara ha en trevlig kväll? Måste vi alltid behöva känna oss skyldiga?, berättar Noel för Corriere della Sera.

Oasis:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela