Peter Andre talar ut om uppbrottet

Barnen vet inte om att Jordan och Peter gått skilda vägar.


Kärlekssagan mellan Peter Andre och Katie "Jordan" Price fick inte ett lyckligt slut. Peter har på sista tiden hållit sig i skymundan medan Jordan gjort allt i sin makt för att få uppmärksamhet från både män och media.

Nu talar Peter ut i en intervju i teveprogrammet This Morning. Eller talar ut och talar ut. Han talar snarare ut om varför han inte vill tala ut. Krångligt?

Under intervjun är han väldigt obekväm med att svara på frågorna och ber hela tiden om ursäkt för att han inte vill svara.

– Det som jag har gjort är att jag avsiktligt har undvikit att prata om det. När man väl talar ut måste man tänka igenom det länge, säger Peter i intervjun medan han nervöst pillar sig i håret och på kläderna.

Sedan förklarar han att anledningen till att han har varit så tyst är för att skydda sina barn. Han vill inte att de ska få läsa något hemsk om sina föräldrar när de växer upp.

Men han erkänner dock att om han skulle vilja prata ut så skulle det finnas saker att säga om både uppbrottet och hans känslor för Jordan.

– Det är mycket jag skulle kunna berätta. Det skulle vara till min fördel att tala ut nu, men jag tänker inte göra det för mina barns skull, säger Peter.

När programledarna frågar om missfallet var anledningen till uppbrottet blir Peter upprörd.

– Jag har sagt det förut - det finns mer än en anledning till varför vi bröt upp, säger Peter i intervjun.

Han verkar verkligen vilja skydda barnen. I en annan intervju säger Peter att han inte tror att barnen vet om att Jordan och han har gått skilda vägar, skriver The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!