Lulu Carter talar ut om uppbrottet

- 07/08/2009, 13:08 -

"Jag har blivit kallad både knarklangare och hora. Inget biter på mig längre."

Teveprofilen Lulu Carter väljer nu exklusivt att tala ut om uppbrottet från sin make.

Lulu valde att skriva om uppbrottet på sin blogg där hon, till en början, namngav flera av de kvinnor, som hennes man påstås ha haft som älskarinnor.

Inläggen har nu resulterat i att en av kvinnorna, som Lulu hängt ut på bloggen, har polisanmält henne för förtal.

För Nyheter24 berättar nu Lulu om förhållandet som under tre år har kantats av såväl stormande förälskelse som destruktivt beteende paret emellan.

Ett passionerat förhållande

Lulu träffade sin man för tre år sedan. Hon var helt övertygad om att hon inte skulle ge sig in i ett tredje äktenskap. Lulu ville leva självständigt och ha de manliga älskare hon ville.

Något som kom att ändras totalt.

– Det var ett häftigt möte. Jag blev djupt förälskad i honom, och han i mig. Det är svårt att förklara utan det måste upplevas, säger Lulu.

Hon berättar att deras förhållande var mycket passionerat men även väldigt dramatiskt. Mycket på grund av den svartsjuka som uppstod makarna emellan. Förhållandet gick ständigt upp och ned.

– Vi är väldigt lika. Båda är mycket dramatiska och lidelsefulla, men också destruktiva. Något som mina kloka barn försökte säga till mig redan från början. Men en förälskad person blir förblindad på den nivån. Kärleken är blind men ack så vacker.

"Mina barn tycker inte om honom"

Hon trodde aldrig att förhållandet skulle funka. Dels på grund av att de bor 60 mil ifrån varandra, men även andra faktorer spelade in.

– Mina barn tycker inte om honom. De ser honom som en märklig och osocial kuf som inte bidrog med något, vare sig materiellt eller socialt.

Hon kände även på sig att makens barn inte tyckte om henne.

– De tycker väl att jag är någon sorts Stureplansbimbo. Fullt förståeligt. Men jag har aldrig velat släppa dem inpå mig då våra liv såg så olika ut. Det kändes som om vi aldrig skulle förstå eller nå varandra.

Behöver en man med ett enormt självförtroende

Till slut fick Lulu nog. Hon berättar att hon i ett helt år ville dra sig ur förhållandet.

– Det var alltid han som var drivhjulet i förhållandet. Hans övertalningsförmåga och amorösa sätt förförde mig om och om igen.

Eftersom Lulu är väldigt självständig så säger hon att det krävs en man med ett enormt självförtroende för att orka stå stabil vid hennes sida.

Lulu berättar om första gången hon blev konfronterad av sin man då han frågade henne om hon varit otrogen.

– Han frågade om jag varit otrogen och ville att jag skulle svära på mina barns liv. Eftersom jag tror på Gud svarade jag ärligt.

Lulu hade varit otrogen. Hon berättar hur maken efter erkännandet hade varit samlad och sagt att hennes snedsteg inte förändrar hans kärlek till henne. De pratade om att gå i parterapi tillsammans.

Men vid flera tillfällen ska han ha tvärvänt och brusat upp.

– Han blir alltid otäck när han dricker.

Han erkände att han hade varit otrogen

Lulu hade i sin tur frågat honom om han hade varit otrogen.

– Då erkände han att han hade varit otrogen långt före mig. Men han sa att det inte räknades eftersom han hade varit berusad.

Under sommaren och våren har det varit turer fram och tillbaka. Till slut eskalerade bråket och för några dagar sedan träffades de för att utröna alla frågetecken.

Enligt Lulu hade hennes make i smyg tittat i hennes mobil och dator då hon sov. Lulu bad därför om att få titta i hans mobil. Där ska hon ha hittat sms från hans ex.

– Jag såg även att han hade vidarebefordrat mina sms till henne. Så klart blev jag svartsjuk. Det kändes fruktansvärt kränkande och jag förstår fortfarande inte varför han gjorde det. Jag hittade även sms från en annan kvinna.

Står till 100 % för blogginläggen

Meddelandena tydde på att hennes man och denna kvinna hade haft ett intimt förhållande, eller åtminstone haft planer på detta.

Det var då Lulu bestämde sig då för att hänga ut makens påstådda älskarinnor på bloggen.

– Jag flög i taket. Men jag står till 100 % för det som nu står skrivit på min blogg.

Lulu skrev inläggen i bloggen för att hämnas på sin man. Detta eftersom han ska ha lämnat ut henne till sitt ex samt fått Lulu "att bära hundhuvudet" för otroheten - trots att det ska ha varit han som varit otrogen först.

Lulu bad dock om ursäkt för att hon hade hängt ut sin man och kvinnorna med namn på bloggen.

Men polisanmälan, som en av de påstådda älskarinnorna gjort mot henne, bryr sig Lulu inte mycket om.

– Jag skiter i det. Det kommer inte att bli något av det ändå. Hon kan ju inte anmäla mig för något som hon sagt till mig själv.

Har blivit kallad hora och knarklangare

Lulu är själv inte orolig för att bli uthängd.

– Jag har jobbat med teve i sju år. Jag har blivit kallad både knarklangare och hora. Inget biter på mig längre, för jag vet vad som är sant. Har jag sårat eller skadat någon är jag inte främmande för att säga förlåt.

Men trots alla turer paret emellan så tillägger Lulu något överraskande.

– Jag älskar honom fortfarande. Bortom allt. Han är blott en människa med sår och sin historia, precis som jag och alla andra. Och som Strindberg sa: "Det är synd om människorna". Jag tror ändå på inskriptionen vi hade i våra vigselringar "Amor Omnia Vincit" (kärleken övervinner allt). Även om vi skiljs åt kan ingen ta ifrån oss kärleken. Men nu får det här vara utagerat. Så känner iallafall jag. Let's move on, life can be so much fun, and it's short, avslutar Lulu Carter för Nyheter24.

Nyheter24 har även pratat med maken som kommenterar uppbrottet.

Läs Lulus blogg.

Skrivet av: