Måndag 18 Okt
Stockholm

Stina-Lee om sin graviditet

Hon delar med sig av intima detaljer. Fast av en helt annan sort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den überpopulära bloggerskan Stina Lee är gravid. Men inte så länge till.

Hon är nu i vecka 35 och i september är det planerat att hennes lilla babytjej komma ut.

På bloggen berättar hon hur det går med barnet, hur hennes kropp förändras och om barnet kommer att figurera på bloggen eller inte.

Hon delar även med sig av intima detaljer. Fast av en helt annan sort.

"Det är vanligt att brösten läcker råmjölk 'kolostrum' redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten", skriver hon på bloggen.

Stina Lee skriver även om sina funderingar kring barnets medverkan på bloggen.

"Både jag och den blivande pappan är splittrade när det kommer till detta med bebisen och bloggen/internet. Vi vet ännu inte hur mycket vi är redo att dela med oss av eller om vi ens vill göra det överhuvudtaget. Kanske slutar jag när lillan kommer, det får vi helt enkelt se när det är dags. Det är en sak att lägga ut sig själv på nätet för allmän beskådning, men när det kommer till ett oskyldigt litet barn som ej är stort nog att själv bestämma är det något inom mig som säger stopp".

Stina Lees blogg är en av de största i Sverige men snart kommer hon även att lägga tid på annat.

"Visst skulle jag kunna fortsätta driva bloggen helt som vanligt, som nu, men det måste ju vara ganska svårt när man har en liten älskling som tar upp all ens tid. Men nej, jag tänker inte fundera mer över detta nu".

När det kommer till hennes ålder så väljer hon att berätta om sitt val att bli en ung mamma.

"Jag har alltid, så länge jag kan minnas, velat bli en skapligt ung mamma då jag är av den åsikten att man ska leva MED sina barn - Ha orken att vara en bra, pigg och frisk mamma och förebild många år från nu och att även få känna lyckan i att få se sina barnbarn och om man har tur även barnbarnsbarn växa upp", skriver hon i bloggen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela