Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kerrys kokainnäsa ramlade av

Nöje | 27/08/2009 11:14

Styvsystern avslöjar allt om stjärnans narkotikaberoende

Den kokainberoende Kerry Katona har inte insett den fruktansvärda skada hennes kokainsnortande har orsakat - inte ens nu när en bit av hennes näsa fallit ut.

När Kerry höll ut biten av sin näsa i sin utsträckta hand, konstaterade den före detta medlemmen i Atomic Kitten att hon har ett hål i näsan på grund av kokainet.

Kerrys styvsyster Pat Ferrier var där när det hände och blev chockad av vad hon såg och hörde.

Styvsystern väljer att berätta om Kerrys missbruk

I en exklusiv intervju bryter nu Pat tystnaden efter att ha hållit allt inom sig under flera år. Hon berättar hela historien om Kerrys tragiska missbruk.

– Vi var i USA för vår pappas begravning förra året när det hela gick över gränsen. Kerry var i badrummet under en lång tid. Jag hade sett henne peta med en pincett i näsan och jag frågade vad hon gjorde.

–Hon sa: "Jag kommer om en stund". I sin hand hade hon den här biten som hon hade dragit ut ur ett hål i sin näsa. Det såg ut som när man tar bort fett från en baconskiva. Jag är inte så känslig för äckliga saker men det där var bara för mycket, berättar Pat för News of the World.

Kerry är narkotikaberoende

Pat har valt att tala ut om Kerrys drogproblem efter att videon med fyrabarnsmamman, där hon snortar kokain i badrummet, blivit offentlig.

Styvsystern hoppas att hennes chockerande avslöjande ska tvinga Kerry att ta sig i kragen och lägga in sig själv på ett behandlingshem.

– Kerrys liv är utom kontroll nu. Hon är narkotikaberoende. Hennes näsa håller på att ramla ihop. Jag har sett det med mina egna ögon. Hon måste få hjälp. Annars dör hon.

Pat säger att om inte Kerry ändrar sitt liv så kommer hon att vara död innan hon fyllt 30 år.

– Hon tar livet av sig själv. Jag har sagt det till henne. Men det som är så hemskt är att Kerry håller med mig. Hon vände sig bara om och sa: "Jag ska berätta något för dig Pat. Min mamma kommer att överleva mig. Jag kommer att dö ung", berättar Pat för News of the world.

Se en video med styvsysterns avslöjande här.

Kerry Katona snortar kokain:

Skrivet av: