Jackson: "Madonna var kär i mig"

Han avslöjar att han trodde att Madonna var avundsjuk på honom.


När Michael Jackson levde trodde han att Madonna var galet kär i honom. Världsartisten har sagt i en intervju att han nobbade Madonna eftersom han inte tyckte att hon var sexig.

–Jag tror att hon var väldigt kär i mig och jag jag var inte kär i henne. Jag tror att hon gillar att chockera och vet vilka knappar hon ska trycka på hos människor, säger Michael i en intervju med sin vän rabbin Shmuley Boteach.

–Hon gjorde massor av galna saker. Jag visste att vi inte hade någonting gemensamt. Hon är inte sexig över huvud taget. Jag tycker att sexighet kommer från hjärtat, säger han.

Michael trodde inte bara att Madonna var kär i honom utan även att hon var avundsjuk på hans karriär.

–De ser upp till dig och vet att du är fantastisk och jättebra eftersom de är avundsjuka. De önskar att de var i dina kläder. Madonna är en av dem. Hon är avundsjuk, säger Michael till Shmuley.

Han erkänner även att han har funderat över att dejta sin vän Elisabeth Taylor, trots att hon var 25 år äldre än honom.

Men han visade aldrig sina känslor för henne eftersom han var rädd att bli förödmjukad offentligt.

–Jag vet att om jag någonsin skulle göra något romantiskt med henne skulle media vara så elaka mot mig och kalla oss "det gamla paret". Det skulle förvandlas till en cirkus, det är det värsta av allt, erkänner Michael i intervjun enligt FemaleFirst.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!