Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mette-Marits dejtingprogram stoppas

- 05/11/2008, 17:44 -

Kronprinsessans medverkan i Lysthuset censureras.

Norsk teve har bestämt sig för att inte sända singelprogrammet med Mette-Marit. Bilderna där den norska kronprinsessan träffar olika män kommer aldrig mer att visas. TV Norge vill inte kommersialisera dem.

Fem år innan Mette-Marit träffade prins Haakon deltog kronprinsessan 1996 i dejtingprogrammet "Lysthuset". Det gick ut på att deltagarna skulle hitta kärleken. Bland annat berättade de som sina sexliv och skällde som hundar. TV Norge har nu beslutat om att kanalen inte kommer att sända en repris av programmet som många vill se.

– Vi har bestämt oss för att aldrig köra en repris på programmet, säger TV Norges programdirektör Eivind Landsverk enligt FemaleFirst.

Från början hade kanalen tänkt visa programmet i samband med 20-årsjubileet. Bilder från Mette-Marits dejt har rullat i vinjetten inför programmet, men har nu censurerats.

Skrivet av: