Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Erika Johnson i Paradise Hotel

Stureplansprofilen och Nyheter24:s bloggare Erika Johnson är en av jokrarna i TV6:s Paradise Hotel.

Det var i radioprogrammet Rix Morron Zoo som återkommande gästen Katrin Zytomierska avslöjade den välbevarade hemligheten. Att Nyheter24:s bloggare Erika Johnson är en av deltagarna i TV6:s storsatsning Paradise Hotel.

– Hon kallas glamourmodell. Hon dyker upp som en joker i Paradise Hotel och ställer till med smaskigt och hon är värsta intrigmakerskan och galen liksom. Väldigt skrupelfri, säger Katrin Zytomierska.

I Mexiko där Erika för närvarande befinner sig kommer hon få sällskap av bland andra Jackie Ferm, brottslingen Lars-Inge Svartenbrandts dotter. Och vad som kommer att hända bakom stängda dörrar återstår att se efter den pågående inspelningen. Som Nyheter24 skrev innan har det redan varit en del fylla och sex.

– Vi försökte hålla det så privat som möjligt. Men det är klart att jag kommer att få käka upp det här när jag kommer hem. Alla gör vi misstag. Skillnaden är att mitt hamnar i teve, säger en kille i dokusåpan till Aftonbladet.

Den 15 november i TV6 är det dags för svenska folket att underhållas av deltagarna och då i synnerhet Nyheter24:s bloggare Erika Johnson.

Skrivet av:

Mer:

Redan sex och fylla i Paradise Hotel