"Förvånansvärt mycket analsex"

Linda Skugge ger ut erotiska noveller - av och för kvinnor.


–Det är intressant att se vad kvinnor skriver för att göra andra kvinnor upphetsade, det är det som är så häftigt med det här, säger Linda Skugge till Aftonbladet.

När Linda Skugge, vd för tidningen Amelia och förlaget vulkan.se, efterlyste svenska kvinnors sexfantasier i novellform regnade det in bidrag.

Nu har en jury, bestående av bland andra Gudrun Schyman och Unni Drougge, valt ut de bästa. Snart ges de ut i "Erotiska noveller" – av och för kvinnor.

Efter att ha läst igenom merparten av bidragen kan Skugge konstatera att svenska kvinnor verkar tända på...

– Jättemånga har skrivit om plötsliga möten med främlingar, och det är mycket vardag. Det kan börja med att en småbarnsmamma är hemma och har tråkigt, och så ringer det plötsligt på dörren. Eller ett radhuspar som har en trekant med deras trädgårdsmästare medan barnen ser på teve på nedervåningen.

Samtidigt förvånas hon över hur många som gillar analsex.

–Det har varit förvånansvärt mycket analsex, det trodde jag inte. Men det är ju alltid på kvinnornas villkor i de här berättelserna. Och det är härligt att se hur kvinnorna verkar älska sina kroppar. Det är inga smala silikontjejer det handlar om, utan normala kroppar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!