Amy och Blake har gift om sig

- 26/10/2009, 10:06 -

"Jag kan inte argumentera mot den äkta kärleken."

Artisten Amy Winehouse ska ha berättat för sina vänner att hon är tillsammans med sitt ex, Blake Fielder-Civil, igen - endast tre månader efter att deras skilsmässa blev klar.

Det före detta paret har uppdaterat sina respektive Facebook-statusar där det nu står att de är gifta med varandra igen. Antingen har de verkligen gift om sig eller så är de bara "gifta" via Facebook.

Många av parets kompisar har gratulerat dem på internet och i ett inlägg på Facebook skriver Blake: "Kan inte argumentera mot den äkta kärleken. Vad är meningen med det?".

Blake gjorde annan tjej med barn

Återföreningen är bara en i raden av alla gånger paret har gått tillbaka till varandra.

Paret skilde sig för tre månader sedan efter att Blake fick kännedom om Amys otrohet. Det visade sig dock senare att även Blake varit otrogen under sin tid på behandlingshemmet då han gjort en annan tjej med barn.

Trots alla skandaler har paret hållit kontakten via Facebook där Amy har en profil för sin katt Shirley.

Amys familj bedrövad

Förra veckan ryktades det dock om att Blake dejtar strippan Lauren McDermott och att Amy träffar boxaren George Foremans son, som även han heter George.

Om paret åter är tillsammans kommer vi inte att få höra några hurrarop från Amys familj.

–Amys familj, speciellt pappan Mitch, skulle bli rasande. De har varit så glada över att hon gjort framsteg i sin kamp mot knarket. Om hon blir tillsammans med Blake kommer hon att falla tillbaka igen, säger en källa till The Sun.

Skrivet av: