Amy och Blake har gift om sig

"Jag kan inte argumentera mot den äkta kärleken."


Artisten Amy Winehouse ska ha berättat för sina vänner att hon är tillsammans med sitt ex, Blake Fielder-Civil, igen - endast tre månader efter att deras skilsmässa blev klar.

Det före detta paret har uppdaterat sina respektive Facebook-statusar där det nu står att de är gifta med varandra igen. Antingen har de verkligen gift om sig eller så är de bara "gifta" via Facebook.

Många av parets kompisar har gratulerat dem på internet och i ett inlägg på Facebook skriver Blake: "Kan inte argumentera mot den äkta kärleken. Vad är meningen med det?".

Blake gjorde annan tjej med barn

Återföreningen är bara en i raden av alla gånger paret har gått tillbaka till varandra.

Paret skilde sig för tre månader sedan efter att Blake fick kännedom om Amys otrohet. Det visade sig dock senare att även Blake varit otrogen under sin tid på behandlingshemmet då han gjort en annan tjej med barn.

Trots alla skandaler har paret hållit kontakten via Facebook där Amy har en profil för sin katt Shirley.

Amys familj bedrövad

Förra veckan ryktades det dock om att Blake dejtar strippan Lauren McDermott och att Amy träffar boxaren George Foremans son, som även han heter George.

Om paret åter är tillsammans kommer vi inte att få höra några hurrarop från Amys familj.

–Amys familj, speciellt pappan Mitch, skulle bli rasande. De har varit så glada över att hon gjort framsteg i sin kamp mot knarket. Om hon blir tillsammans med Blake kommer hon att falla tillbaka igen, säger en källa till The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".