Anna Book förstorar brösten

"Mina bröst är min identitet."


Anna Book har på senaste tiden snabbt rasat i vikt. Men trots att hon är 43 kilo lättare har nu Anna bestämt sig för att det förändringen inte är nog.

Nu väljer hon att plastikoperera sig - i teveprogrammet Plastikkirurgerna TV4 Plus.

Det är nämligen så att genom viktraset förminskades hennes bröst.

Alltid haft stora bröst

Att ha "hundöron", som Anna beskriver det i programmet, är något hon inte känner sig bekväm med eftersom stora bröst är en del av henne.

– Jag har alltid haft stora bröst. Det är lite av min identitet på något sätt som också försvinner, säger hon i programmet.

Därför har hon nu valt att förstora och lyfta sina bröst i programmet. Hon kommer även att ta bort överskottshud på överarmarna.

I programmet är Anna väldigt öppen med att visa upp sin kropp utan varken tröja eller behå.

– Jag är stolt att jag vågar blotta mig som jag gör i programmet för hela Sverige, det är jävligt modigt. Många vänner och kollegor har gjort plastikoperationer, men de vågar inte stå för det. Det gör jag, säger Anna till Aftonbladet.

"Katrin är en sopa"

Något Anna blir upprörd över är att Katrin Zytomierska sagt att Anna har fettsugit sin kropp för att gå ner i vikt, något som hon menar är helt fel.

– Jag har inte fettsugit mig till min nya kropp, jag har tränat som en galning. Att säga att det är fettsugning är att slå mig i ansiktet. Fettsuger gör man inte för viktminskning, utan för omformning. Katrin är en inkompetent självupptagen sopa som säger något annat, säger Anna till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!