Eva Longoria om sitt sexliv

"Sex är ute. Jag har det bara på helgerna."


Eva Longoria hävdar att det är ute med sex. I alla fall för hennes del då hon helt enkelt inte har tid med sex längre och skyller sitt skrala sexliv på Desperate Housewives.

Eva berättar att hon och hennes man, Tony Parker, bara hinner få till det mellan lakanen på helgerna.

Hon måste nämligen rätta sig efter sitt inspelningsschema i Hollywood medan han spelar basket i Texas.

–Jag jobbar tre till fyra dagar i veckan. Sedan flyger jag direkt till Texas för att spendera en lång helg med Tony. Så vi har bara sex under helgerna, säger Eva till Star Magazine.

Evas sexliv blir även lidande på grund av hennes övriga åtaganden. Bland annat har hon ett eget produktionsbolag och äger även restaurangen Beso i Hollywood.

Hon säger att hon avskyr att inte ha fullt upp.

–Jag kan aldrig sitta still och måste alltid göra någonting. Därför grundade jag mitt eget produktionsbolag, säger Eva och fortsätter:

–Vi har redan utvecklat tre teveprogram och jobbar för närvarande på två filmprojekt.

Under tiden håller hon och Tony på att bygga ett hus i San Antonio vilket tar längre tid än vad de trodde.

– Som tur är har jag ärvt min mammas goda egenskap att kunna göra flera saker samtidigt. Men man måste prioritera, säger hon till Star Magazine.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.