1 av 4
- Foto: Ivan Da Silva/All Over Press
2 av 4
3 av 4
4 av 4
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden

Natacha Peyre vill gifta sig med Dhani

Bröllopsklockorna klämtar för Natacha Peyre och Dhani Lennevald.


Romantiskt så det förslår, Natacha Peyre och hennes pojkvän Dhani Lennevald vill gifta sig på Maldiverna. Det avslöjar Natacha Peyre på sin blogg. Hon skriver att hon drömmer om paradisön Maldiverna och att hon och Dhani ska gifta sig där en dag.

– Vi vill gifta oss på stranden och bara ha våra absolut närmsta vänner och familjen där. Fint va, skriver hon på bloggen.

Natacha som är född 1985 på Ibiza i Spanien är en svensk fotomodell och sångerska som slog igenom med dokusåpan Paradise Hotel.

Dhani som är född ett år tidigare var tidigare mest känd som tonårsidol med gruppen A-teens. De har nu varit ett par i över tre år och de har bott tillsammans i Los Angeles i ett år.

- Vi trivs jättebra och jag jobbar på med massa nya musikprojekt, jag jobbar bland annat med ett soundtrack till ett hemligt filmprojekt, berättar Dhani i samband med filmpremiären av Planet 51 i Stockholm.

Med tanke på att Dhani och Natacha nu varit ett par i tre år, känns frågan om de inte är dags för förlovning är att tänka på, helt orelevant.

- Jag vill gifta mig ett år efter det att vi har förlovat oss och både jag och Natacha har stora planer kring hur vårt bröllop ska vara, vi vill kunna bjuda över våra familjer och vänner till ett fantastiskt vackert bröllop på en varm och exotisk plats, så än så länge dröjer vi med förlovningen, säger Dani.

Av: Hot Gossip

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

2 timmar sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.