1 av 13
- Foto: All Over Press
2 av 13
- Foto: All Over Press
3 av 13
- Foto: All Over Press
4 av 13
- Foto: All Over Press
5 av 13
- Foto: All Over Press
6 av 13
- Foto: All Over Press
7 av 13
8 av 13
9 av 13
10 av 13
11 av 13
12 av 13
13 av 13

Heidi Montag: Jag ska ha H-kupa

Heidi Montag har genomgått tio operationer. Nu går hon inte att stoppa.


Som Nyheter24 skrev tidigare i veckan så har Heidi Montag från The Hills blivit komplett besatt av plastikkirurgi. På en dag genomgick Heidi över tio olika ingrepp – bland annat ett bröstjobb, en näsoperation, fettsugning, rumplyft, halsfettsugning, brynlyft, kindfettsugning, Botox i pannan samt fett injicerat i kinder, området kring munnen och läpparna. Resultatet?

En blond tjej med stora bröst som inte påminner om Heidi Montag för fem öre.

Heidi Montag, som bara är 23 år gammal, tänker inte hoppa av plastiktåget i första taget – trots att hennes make Spencer Pratt hävdar att hans fru Heidi har blivit "helt galen" och borde uppsöka en terapeut.

Men Heidi är fortfarande inte helt nöjd med sina bröst, som i dagsläget fyller en dubbel-D kupa. Heidi vil gå upp några storlekar. Till H, närmare bestämt.

– F skulle vara fint. Men jag tror att jag kör på H. H som i Heidi, sade Heidi Montag i en intervju med ABC News. När journalisten påpekade att Heidi verkade vara beroende av plastikkirurgi svarade Heidi blixtsnabbt:

– Nej, om jag var beroende av plastikkirurgi skulle jag göra typ tio operationer.

När journalisten sedan friskade upp Heidis minne och förklarade att Heidi precis genomgått exakt 10 operationer så var Heidi snabb att svara igen.

– Jag menar tio olika operationer. Jag har bara gjort två olika operationer egentligen. Om man är beroende av något så gör man det hela tiden.

Heidi tycker själv att hon ser ut som en mer förbättrad version av sig själv. Och hon är inte heler rädd för att skicka ut fel signaler till unga flickor som ser upp till henne.

– Mitt budskap är att skönhet kommer inifrån.

Se intervjun med Heidi här:

 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!