1 av 8
- Foto: AP Photo/Matt Sayles/Scanpix
2 av 8
- Foto: AP Photo/Matt Sayles/Scanpix
3 av 8
- Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Scanpix
4 av 8
- Foto: AP Photo/Jae C. Hong/Scanpix
5 av 8
- Foto: AP Photo/Le Quang Nhat/Scanpix
6 av 8
- Foto: AP Photo/Lionel Cironneau/All Over Press
7 av 8
- Foto: AP Photo/Matt Sayles/Scanpix
8 av 8
- Foto: AP Photo/Peter Kramer/Scanpix

EXTRA: Brad och Angelina gör slut

Brad Pitt och Angelina Jolie går skilda vägar.


Brad Pitt och Angelina Jolie ska skilja sig, enligt flera rapporter och källor, skriver Daily Mail under söndagen.

Hollywoodparet har varit i samtal med advokater för att enas om alla detaljer kring separationen. Enligt Daily Mail kommer bägge parter få 205 miljoner dollar var.

Paret ska även ha skrivit under alla juridiska dokument som krävs. De har även enats om att ha delad vårdnad över sina sex barn – adopterade Maddox, 8, Pax, 6, Zahara, 5 och deras tre biologiska barn Shiloh, 3, och tvillingarna Knox och Vivienne. Barnen kommer däremot att bo till största del hos sin mamma, skriver Daily Telegraph.

–Dokumenten undertecknades i början av januari. Både Brad och Angelina skrev under. Avtalet var som en skräddarsydd version av ett äktenskapsförord, säger en källa till News of the World.

Rykten om att paret ska ha gjort slut har cirkulerat sedan i mitten av december, då Angelina Jolie och Brad Pitt sågs hos en toppadvokatbyrån i Los Angeles som är specialiserad på just skilsmässor och separationer.

När paret dessutom inte dök upp på Golden Globes Awards – trots att Brad Pitts film Inglorious Basterds var nominerad i flera kategorier – ja, då höjdes flera frågande ögonbryn.

Brad Pitt och Angelina Jolie har gemensam egendom världen över – bland annat en herrgård i Frankrike, Kalifornien och New Orleans.

Brad och Angelina föll för varandra redan år 2004 under inspelningen av actionfilmen Mr och Mrs Smith.

I januari 2005 skilde sig Brad Pitt från dåvarande hustrun Jennifer Aniston, 39.

Angelina Jolie har hunnit skilja sig två gånger. År 1999 var det tack och hej till skådespelaren Johnny Lee Miller, och år 2003 separerade hon från Billy Bob Thornton.

 

/
/
/
/
/
Pax
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".