"Angry Chef" otrogen i sju år

- 23/11/2008, 13:17 -

Mästerkocken Gordon Ramsay har vänsterprasslat med en blondin i sju år.

Mångmiljonären Gordon Ramsay är välkänd för sitt vokabulär och sin mat. Under 2006 röstades Ramsay fram till "Årets Pappa". Via hans teveshow kunde tittare följa kockens vardag tillsammans med frun Tana och deras fyra barn.

Men fasaden har spruckit. Ramsay är i själva verket en riktig bedragare. Källor avslöjar nu att han varit otrogen mot sin fru. Affären med den blonda Sara Symonds inleddes för sju år sedan och under hela denna tid har stackars Tana förts bakom ljuset.

– Tana är den enda kvinnan som får mig att gå igång...Tana är min fru, min älskare och den personen som jag vill ha i min säng och i mina armar varje natt, ska Ramsay ha sagt om sin fru.

Men det återstår att se huruvida Tana går på makens smicker efter att affären nu avslöjats. Ramsay mötte upp Symonds senast i veckan för en riktigt het sexträff.

Heta sexmöten

För att hetta upp det ordentligt mellan lakanen kilade älskarinnan iväg för att besöka sexshopen "Simply Pleasure". Där införskaffades "Rave and Rush", ett hjälpmedel som även kallas poppers. Den lagliga drogen förstärker orgasmens effekt och gör det lättare att utföra analsex. Dessutom bryts sociala barriärer ned, så det finns ingen risk att paret är blyga i sänghalmen.

– Sarah sa att Gordon bett henne att åka till Soho och köpa poppers. Han gillar kicken de ger, sade en källa enligt News of the World.

Tidigare har Ramsay tagit stort avstånd från droger och dess användning, då han har en heroinberoende bror.

Avslöjande bok om affären

Sarah Symonds har till och med skrivit en bok om att vara "den andra kvinnan". Boken blev så populär att hon gästade Oprah för att tala ut om sina upplevelser.

"En vän till mig hade en affär med en världskänd kock, välkänd på båda sidor av Atlanten, både för hans dåliga språk och hans goda mat", står det bland annat i boken.

Skrivet av: