- Foto: http://www.improveme.se/fadde

Se Faddes nya look

Sveriges mest kända dörrvakt har skaffat sig ett nytt utseende.   


Skönhetsoperationer är inte bara för högvilt som drottning Silvia, Kissie, Heidi Montag och Pamela Anderson. Nu har även Sveriges mest kända dörrvakt Fadde Darwich valt att piffa till sig lagom till våren. Valet föll på muskelavslappnande Botox och fillern Restylane.

- Det var hemskt, de sprutade med hundratals sprutor. Och det gjorde ont hela tiden. Det gör fortfarande ont ibland, säger Fadde till tidningen Dina Mediciner.

Faddes egna blogg på skönhetsssajten Improveme.se så berättar Fadde själv om förvandlingen.

"Känner mig yngre, snyggare och fräschare! Är mycket tillfredsställd och ångrar verkligen inte skönhetsingreppet", skriver Fadde i sin blogg.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

1 timme sedan
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

2 timmar sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

2 timmar sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

idag 14:34
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".