Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jessica Simpson var som napalm i sängen"

1 av 11

All Over Press

2 av 11

All Over Press

3 av 11

All Over Press

4 av 11

All Over Press

5 av 11

All Over Press

6 av 11

All Over Press

7 av 11

All Over Press

8 av 11

All Over Press

9 av 11

All Over Press

10 av 11

All Over Press

11 av 11

All Over Press

Nöje | 11/02/2010 11:37

John Mayer berättar allt om sina ex-flickvänners fingerfärdigheter i sängen.

John Mayer bjuder på en minst sagt kontroversiell intervju i det kommande numret av Playboy. Och han har absolut inga problem med att sälja ut sina ex-flickvänner Jennifer Aniston och Jessica Simpson.

– Droger är ju inte bra för dig om du knarkar mycket. Den där tjejen Jessica var precis som crack för mig. Sexuellt var det helt vansinnigt. Det är allt jag har att säga, säger John Mayer till Playboy.

Fast det var inte riktigt sant. John Mayer hade visst mer att säga. För en minut senare fortsätter han att berätta om Jessicas skills i sängen.

– Det var som napalm. Sexuell napalm. Om hon hade sagt att det kostade 100 000 kronor att ligga med henne skulle jag ha sålt allt jag ägde bara för att få fortsätta att ligga med henne, fortsatte John Mayer exalterat.

När John Mayer bedömde sin ex-tjej Jennifer Aniston, som i dag fyller 41 år, var det lite annorlunda tongångar.

– Jennifer är väldigt kommunikativ och väldigt söt och snäll, sade John Mayer om henne, men tillade att Jennifer Aniston var "fast i nittiotalet".

– Jag tror att Jennifer vill tillbaka till år 1998.

Aj.